TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PRAVA JE BOMBA: Mina objavila VRELI SELFI o kom svi pričaju! (FOTO)

Kurir - 26.03.2020

Željko Joksimović ima ćerku iz prvog braka koja je prava "bomba", a njene fotografije na društvenim mrežama svima su zapale za oko. Mina Joksimović ne koristi često Instagram, ali svaka nova fotografija posebno se svidi muškarcima.

DA LI JE ONA NAJLEPŠA OD DECE POZNATIH Ćerka Željka Joksimovića izbacila sliku zbog koje NE VERUJU DA OVAKO IZGLEDA

Espreso - 26.03.2020

Izrasla je u pravu lepoticu Mina Joksimović , najstarija ćerka Željka Joksimovića , važi za izuzetnu lepoticu, iako se slabo ističe u javnosti. Mina je nedavno izbacila sliku na svom Instagram profilu i na njoj napisala: - Dugo se nismo videli.

Dugo se nije pojavljivala u javnosti!

ALO - 26.03.2020

Izrasla je u pravu lepoticu. Mina Joksimović, najstarija ćerka Željka Joksimovića , važi za izuzetnu lepoticu, iako se slabo ističe u javnosti. Mina je nedavno izbacila sliku na svom Instagram profilu i na njoj napisala: - Dugo se nismo videli.

(FOTO) ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA JE PRAVA BOMBA! Minin VRELI selfi ZAPALIO INTERNET

Informer - 26.03.2020

Željko Joksimović ima ćerku iz prvog braka koja je prava "bomba", a njene fotografije na društvenim mrežama svima su zapale za oko Mina Joksimović ne koristi često Instagram, ali svaka nova fotografija posebno se svidi muškarcima.

(FOTO) Ćerka Željka Joksimovića je prava BOMBA: Njen vreli selfi zapalio DRUŠTVENE MREŽE!

Republika - 26.03.2020

Mina Joksimović ne koristi često Instagram, ali svaka nova fotografija posebno se svidi muškarcima. Nedavno je objavila selfi na kom su u prvom planu bujne grudi, pa je dobila niz komplimenata na račun ...