TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prvi komšija o ubistvu dece u Hrvatskoj: "Ovo je ukleta zgrada. Video sam upaljeno svetlo u 2 ujutru"

Telegraf - 25.09.2021

Ovo je strašno, komentar je prvih komšija na strašan zločin koji se juče dogodio na području Mlinova u Zagrebu . Oni dodaju da je policija već u nekoliko navrata intervenisala u ovoj zgradi i to ne zbog stana u penthausu, prenosi " 24sata.hr ".

"VRATILI SMO KAMERE I VIDELI..." Kamšije oca koji je zadavio svoju decu POTRESENE: Ova zgrada je ukleta (FOTO)

Srbija Danas - 25.09.2021

Harald K., Austrijanac sa stalnim hrvatskim državljanstvom, ubio je svoje troje maloletne dece. Najmlađe dete imalo je četiri godine. Nakon stravičnog zločina, koji je potresao Hrvatsku, pokušao je ubiti i sebe. Stabilno je u bolnici gde ga čuva policija.

"OVO JE UKLETA ZGRADA" Susedi o ubistvu troje dece u Zagrebu: Video sam samo da se svetlo upalilo oko 2 sata pre ponoći

Blic - 25.09.2021

Ovo je strašno, komentar je prvih suseda na strašan zločin u noći na subotu na području Mlinova u Zagrebu. Harald Kopic, Austrijanac sa stalnom hrvatskom adresom, ubio je svoje troje maloletne dece. Najmlađe dete imalo je četiri godine.

KOMŠIJE OGORČENE ZBOG UBISTVA TROJE DECE U ZAGREBU: Ovo je ukleta zgrada! Video sam da se svetlo upalilo oko 2 sata

Kurir - 25.09.2021

Harald Kopic, Austrijanac sa stalnom hrvatskom adresom, ubio je svoje troje maloletne dece. Najmlađe dete imalo je četiri godine. Nakon stravičnog zločina, koji je potresao Hrvatsku, pokušao je da ubije i sebe. U bolnici je, u stabilnom stanju, a čuva ga policija.

ZGRADA U KOJOJ JE OTAC UBIO TROJE DECE JE UKLETA? Komšije ogorčene zbog monstruoznog zločina - pitaju se SAMO JEDNO

Pink - 25.09.2021

Ovo je strašno, komentar je prvih suseda na strašan zločin koji se dogodio u noći na subotu na području Mlinova u Zagrebu. Harald Kopic, Austrijanac sa stalnom hrvatskom adresom, ubio je svoje troje maloletne dece. Najmlađe dete imalo je četiri godine.