TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nezgodni reanimator

Politika - 14.08.2019

Aleksandar Vučić očekuje gosta iz Amerike kome „mnogo više veruje” nego mnogim ljudima iz Stejt Departmenta: Džona Boltona, savetnika za nacionalnu bezbednost Donalda Trampa. Šef Bele kuće je lagano i tiho „očistio” Stejt department od klintonijanaca koji su ga držali, popunio ...

Bolton zna da su Albanci izvor nestabilnosti (VIDEO)

Pink - 14.08.2019

Komentarišući natpise u novinama da Bolton forsira podelu Kosova, novinar "Večernjih novosti" Dragan Vujičić smatra da je on najuticajnija ličnost u Stejt departmentu, kao i da on veoma dobro zna da time što Amerika toliko izlazi u susret Albancima, SAD ne dobija ništa.

Bolton nastoji da vrati u igru razgraničenje?

Tanjug - 14.08.2019

Bolton nastoji da vrati u igru razgraničenje? Deo američke administracije, pogotovo ljudi iz najbližeg okruženja predsednika Donalda Trampa, pokušavaju da vrate u igru razgraničenje, odnosno podelu teritorija kao moguće konačno rešenje za kosovsko pitanje, pišu Novosti.

Čuveni engleski klub danas nema ništa: Bez vlasnika, para, seniora, dresova... ali ima navijače

Telegraf - 13.08.2019

Ispadanje u treći rang takmičenja nije najgore što je zadesilo Bolton Bolton Vonderersi su sredinom dvehiljaditih važili za dobar klub sredine tabele u kojem su igrali igrači poput Jurija Đorkaefa, Džej Džej Okoče, Gerija Spida, Gerija Kejhila, ali i naših Đanija Saše Ćurčića i ...

Novine: "Bolton forsira podelu Kosova?", "Koštunica pazari ko svaki penzioner"

B92 - 13.08.2019

Na naslovnim stranama dnevne štampe od srede sledeće teme: Bolton i ideja o korekciji granica, sukob u Crnoj Gori, špijuni među političarima, velike investicije "Večernje novosti" otkrivaju da savetnik američkog predsednika Donalda Trampa želi da oživi ideju o korekciji granica.