TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Seka Aleksić napravila drastičnu promenu, novi izgled ostavlja bez daha (FOTO)

Nova - 13.10.2021

Seka Aleksić važi za pevačicu koja je od početka karijere rado eksperimentisala sa stajlinzima. Od crnke do plavuše, lokne ili šiške sa dugom kosom, samo su neke od promena koje je publika mogla da vidi. Nedavno se pevačica odlučila za drastičniju promenu koja je mnoge ...

NEPREPOZNATLJIVA! Seka Aleksić pokazala OGROMNU promenu, USIJAO se instagram! (FOTO)

Republika - 13.10.2021

Pevačica Svetlana Seka Aleksić novom objavom na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pažnju. Seka sad ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila, a pozirala je u novom-starom izdanju sa osmehom na licu i sliku postavila na društvene mreže.

KAKVA TRANSFORMACIJA SEKE ALEKSIĆ! Ovo niko nije očekivao, a svi su oduševljeni - Usijala Instagram (FOTO)

Mondo - 13.10.2021

Seka Aleksić sve iznenadila. Pevačica se ošišala i sada ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila! pozirala je u novom-starom izdanju sa osmehom na licu i sliku postavila na društvene mreže. Seka novu frizuru predstavila fanovima na Instagramu, gde je pozirala sa osmehom na licu i ...

Seka Aleksić kao nekada: Pevačica se pohvalila novom frizurom, sveže ošišana

Telegraf - 13.10.2021

Pevačica S eka Aleksić je tokom svoje karijere često menjala boju kose, ali i frizure, te se sada ponovo odlučila na takvu promenu. Naime, Seka je na Instagramu objavila novu fotografiju na kojoj se vidi da ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila.

Seka Aleksić neprepoznatljiva: Drastično promenila frizuru, baš kao nekada

Srbija24 - 13.10.2021

Poznata pevačica ispozirala je, prikazavši novu frizuru. Poznato je da je Seka tokom svoje karijere često menjala frizure i boju kose. Seka je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj se vidi da ima kratku kosu. „Sveže ošišana“, napisala je uz sliku.

SEKA ALEKSIĆ SAD IMA KRATKU KOSU Pokazala ogromnu promenu: "Sveže ošišana"

Blic - 13.10.2021

Pevačica Svetlana Seka Aleksić pokazala je novo izdanje, koje je odmah naišlo na lavinu komentara. Muzička zvezda sad ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila, a pozirala je u novom-starom izdanju sa osmehom na licu i sliku postavila na društvene mreže.

ŠOK TRANSFORMACIJA SEKE ALEKSIĆ! Pevačica ovo promenila na sebi - nećete verovati kako sada izgleda! /foto/

Informer - 13.10.2021

Seka Aleksić godinama važi za jednu od najpopularnijih pevačica na domaćoj estradi, a tokom svoje duge karijere često je menjala frizure. Seka je u poslednje vreme imala dužu kosu, međutim, pevačica je sada rešila to da promeni.

SEKA ALEKSIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Pevačica pokazala ogromnu promenu: SVEŽE OŠIŠANA, usijao se Instagram! (FOTO)

Kurir - 13.10.2021

Pevačica Svetlana Seka Aleksić novom objavom na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pažnju. Seka sad ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila, a pozirala je u novom-starom izdanju sa osmehom na licu i sliku postavila na društvene mreže.

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA! Seka Aleksić SKROZ SKRATILA KOSU - PROMENA JE OGROMNA! (FOTO)

Espreso - 13.10.2021

Oduševila je mnoge! Pevačica Svetlana Seka Aleksić pokazala je novo izdanje, koje je odmah naišlo na lavinu komentara. Muzička zvezda sad ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila, a pozirala je u novom-starom izdanju sa osmehom na licu i sliku postavila na društvene mreže.

ODLUČILA SE ZA DRASTIČNU PROMENU! Seka Aleksić više ne izgleda isto! Pevačica iznenadila svojom novom frizurom, pa ...

Pink - 13.10.2021

Iako je sklona promenama, ovo niko nije očekivao! Pevačica Svetlana Seka Aleksić novom objavom na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pažnju. Naime, Seka sad ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila, a pozirala je u novom-starom izdanju sa osmehom na licu i sliku ...

SEKA ALEKSIĆ NE LIČI NA SEBE! Ima drastičnu PROMENU na glavi! Komentari pljušte!

Srbija Danas - 13.10.2021

Pevačica Svetlana Seka Aleksić novom objavom na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pažnju. Seka je poznata po čestim promenama imidža, a porukama ispod nove objave ne vidi se kraj. "Prelepa", "sve ti lepo stoji", "lepotica", neki su od komentara koje je Aleksićeva ...

SEKA ALEKSIĆ SE OŠIŠALA: Pokazala ogromnu promenu, komentari pljušte (FOTO)

Novosti - 13.10.2021

Muzička zvezda sad ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila, a pozirala je u novom-starom izdanju sa osmehom na licu i sliku postavila na društvene mreže. - Sveže ošišana! - napisala je u opisu slike, koja se mahom dopala njenim fanovima.