TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mijatović i Laković posetili "orlove" pred meč odluke sa Dancima!

Informer - 24.06.2024

Direktor Nacionalnih asocijacija Evropske kuće fudbala (UEFA) Zoran Laković i nekadašnji reprezentativac Srbije Predrag Mijatović, posetili su bazu "orlova" u Minhenu pred sutrašnji odlučujući meč grupe C sa ekipom Danske.

IZNENADNI GOSTI U KAMPU ORLOVA: Laković i Mijatović posetili bazu Srbije

Novosti - 24.06.2024

Laković, čovek koji je kao funkcioner ostavio trag u srpskom fudbalu danas radi u UEFA kao direktor Nacionalih asocijacija, kao i predrag Mijatović koji je Madridskom realu nakon 32 godine doneo titulu evropskog prvaka, posetili su kamp Srbije u Minhenu.

FOTO Mijatović se sreo sa Piksijem i Džajićem, legendarni as uz „orlove“ pred najbitniji meč

Nova - 24.06.2024

Fudbaleri Srbije sastaju se u utorak uveče u Minhenu sa selekcijom Danske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu. Selektor Dragan Stojković Piksi je u ponedeljak odradio poslednji trening ...

SKUPA SLIKA IZ MINHENA: Piksi i Mijat kao 2000. godine! Tu je i Zoran Laković!

Kurir - 24.06.2024

Čovek koji je kao funkcioner ostavio veliki trag u srpskom fudbalu, bivši generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije , a danas direktor Nacionalnih asocijacija UEFA Zoran Laković i veliko ime jugoslovenskog fudbala, legendarni as koji je 1998.

PODRŠKA PRED MEČ SA DANCIMA: Laković i Mijatović posetili fudbalere Srbije

Srbija Danas - 24.06.2024

Direktor Nacionalnih asocijacija UEFA Zoran Laković i nekadašnji fudbalski reprezentativac Predrag Mijatović posetili su danas bazu "orlova" u Minhenu. Laković i Mijatović su razgovarali sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem i selektorom Draganom Stojkovićem.

Mijatović i Laković posetili kamp Srbije u Minhenu

B92 - 24.06.2024

Zoran Laković i Predrag Mijatović posetili su kamp naše reprezentacije pred odlučujuči meč na Evropskom prvenstvu. "Čovek koji je kao funkcioner ostavio veliki trag u srpskom fudbalu, bivši generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, a danas direktor Nacionalnih asocijacija ...

SPECIJALNI GOST PIKSIJA I DŽAJIĆA: LEGENDA pružila podršku FSS pred MEČ ODLUKE sa Dancima

Republika - 24.06.2024

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Predrag Mijatović, i bivši generalni sekretar FS Srbije, Zoran Laković, posetili su "orlove" u bazi u Minhenu kako bi im pružili podršku pred odlučujući meč poslednjeg kola grupne faze Evropskog šampionata protiv Danske.

''Orlovima'' stiglo pojačanje pred Dansku - Peđa Mijatović!

Sportske.net - 24.06.2024

I ne samo on. Sutra je ''dan D'' za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. ''Orlovi'' u utorak od 21 čas igraju meč trećeg kola Grupe C protiv Danske koja im je direktan rival u borbi za plasman u osminu finala, a dan uoči tog duela naš nacionalni tim je ...