TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PESNIČENJE TENISERKI ZAPREPASTILO PLANETU: Završile meč, rukovale se, pa krenule u OBRAČUN (VIDEO)

Kurir - 08.11.2019

Senov je slavila sa 6:0, 7:6 (6), a po završetku meča Parksova je krenula ka mreži kako bi se rukovala sa pobednicom. Parksova je u tom rukovanju izgubila kontrolu, pojurila je na stranu protivnice da se obračuna sa njom jer je smatrala da joj je ova previše stegla ruku.

Nestvarno, tuča teniserki!

Sportske.net - 08.11.2019

Neverovatna situacija u Las Vegasu. Kanađanka Katerina Sebov i Amerikanka Alisija Parks igrale su na ITF turniru u Las Vegasu, a slavila je Kanađanka sa 6:0 i 7:6 (6). Nakon rukovanja na mreži, usledio je neverovatan potez Kanađanke koja je prešla na drugu stranu mreže da se ...

Završile meč, pozdravile se pa krenule u obračun VIDEO

B92 - 08.11.2019

Teniski meč između Kanađanke Katerine Sebov i Amerikanke Alisije Parks na ITF turniru u Las Vegasu umalo da se završi tučom. Senov je pobedila sa 6:0, 7:6 (6), kada je Parksova bacila reket na teren, a potom krenula ka mreži kako bi se pozdravila sa pobednicom.

(VIDEO) FAJT TENISERKI! Pozdravile se, a onda su poletele pesnice!

Informer - 08.11.2019

Mogla je ovo da bude ozbiljna tuča... Teniski meč između Kanađanke Katerine Sebov i Amerikanke Alisije Parks na ITF turniru u Las Vegasu obeležio je incident Senova je slavila sa 6:0, 7:6 (6), a po završetku meča Parksova je krenula ka mreži kako bi se rukovala sa pobednicom.

SEVALE PESNICE! Teniserke se najpre pozdravile, a onda je usledio FAJT (VIDEO)

Srbija Danas - 08.11.2019

Veliki skandal desio se na ITF turniru u Las Vegasu, posle meča Katerine Sebov i Alisije Parks koji je Kanađanka dobila sa 2:0 (6:0, 7:6). Amerikanka očigledno nije mogla da se pomiri sa porazom, prišla je mreži, pozdravila se sa rivalkom, a onda je usledio sukob.

SEVALE PESNICE! Teniserke završile meč, pa krenule u FIZIČKI OBRAČUN, a onda je na teren upao otac Amerikanke! /VIDEO/

Blic - 08.11.2019

Teniski meč između Kanađanke Katerine Sebov i Amerikanke Alisije Parks na ITF turniru u Las Vegasu umalo da se završi tučom. O OVOME BRUJI TENIS Šala Rafinog ujaka o penziji Đokovića i Federera obišla planetu! Senov je pobedila sa 6:0, 7:6 (6), kada je Parksova bacila reket na ...

TENISERKE SE DOHVATILE NASRED TERENA: Pogledajte sukob Kanađanke i Amerikane nakon meča u Las Vegasu!

Espreso - 08.11.2019

ITF još nije pokrenuo postupak povodom ovog slučaja, a kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom video snimku Teniski meč između Kanađanke Katerine Sebov i Amerikanke Alisije Parks na ITF turniru u Las Vegasu umalo da se završi tučom.

Spektakularna tuča teniserki!

ALO - 08.11.2019

Nerealno. Teniski meč između Kanađanke Katerine Sebov i Amerikanke Alisije Parks na ITF turniru u Las Vegasu umalo da se završi krvoprolićem. Senov je pobedila sa 6:0, 7:6 (6), kada je Parksova bacila reket na teren, a potom krenula ka mreži kako bi se pozdravila sa pobednicom.

Nesvakidašnja scena: Teniserke krenule u fizički obračun (VIDEO)

Vesti Online - 08.11.2019

Senov je pobedila sa 6:0, 7:6 (7:6), kad je Parksova bacila reket na teren, a potom krenula ka mreži kako bi se pozdravila sa pobednicom. Njih dve su se rukovale, ali onda je Parksova izgubila kontrolu, pojurila je na stranu protivnice da se obračuna sa njom jer je smatrala da ...

Skandal na teniskom meču u Las Vegasu: Pozdravile se na mreži, pa krenule u obračun (VIDEO)

Novosti - 08.11.2019

Teniski meč između Kanađanke Katerine Sebov i Amerikanke Alisije Parks na ITF turniru u Las Vegasu obeležile su nemile scene Skandal na teniskom meč između Kanađanke Katerine Sebov i Amerikanke Alisije Parks u Las Vegasu.