TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Klop zavapio o AKN: Ovo je KATASTROFA!

Mondo - 17.01.2020

Očekivala se negativna reakcija trenera Liverpula povodom pomeranja termina i dobili smo je Kao što se očekivalo , trener Liverpula Jirgen Klop krajnje je nezadovoljan vraćanjem termina Afričkog kupa nacija za januar. Ili, njegovim rečima: " Ovo je za nas katastrofa ".

KATASTROFA ZA LIVERPUL: Klop se protivi pomeranju Kupa Afričkih nacija

Kurir - 17.01.2020

Kup Afričkih nacija 2021. godine održaće se u Kamerunu, ali će umesto na leto turnir biti održan u januaru zbog nepovoljnih vremenskih uslova u toj zemlji. Liverpul će tada na mesec dana ostati bez veoma važnih igrača, Senegalca Sadija Manea, Egipćanina Mohameda Salaha i Nabija ...

Klop: Nismo primili gol 6 mečeva zaredom? Može to bolje

N1 - 17.01.2020

Menadžer Liverpula Jirgen Klop zadovoljan je kako ekipa igra defanzivno, ali nema dilemu da to može još bolje. Redsi šest uzastopnih mečeva u Premijer ligi nisu primili gol. " Želim da budem iskren, ne mislim da smo se savršeno branili u tih šest utakmica.

Klop u panici: Nemamo nikakvu moć, ako ne pustimo igrača, bit će suspendiran

Avaz - 17.01.2020

Trener Liverpula Jirgen Klop (Jurgen Klopp) rekao je da je vraćanje Kupa Afričkih nacija na termin u januaru "katastrofa za njegov klub". Kup Afričkih nacija 2021. godine održat se u Kamerunu, ali će, umjesto naljeto, turnir biti održan od 9. januara do 6. februara 2021.

Klop je baš besan

ALO - 17.01.2020

Kup Afričkih nacija 2021. godine održaće se u Kamerunu. Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je vraćanje Kupa Afričkih nacija na termin u januaru "katastrofa za njegov klub". Kup Afričkih nacija 2021.

Klop negoduje zbog pomeranja KAN-a: "Ovo je katastrofa"

Sportske.net - 17.01.2020

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je vraćanje Kupa Afričkih nacija na termin u januaru "katastrofa za njegov klub". Kup Afričkih nacija 2021. godine održaće se u Kamerunu, ali će umesto na leto turnir biti održan u januaru zbog nepovoljnih vremenskih ...

NEMAC GRMI! Klop protiv pomeranja Kupa Afričkih nacija!

Informer - 17.01.2020

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je vraćanje Kupa Afričkih nacija na termin u januaru "katastrofa za njegov klub" Kup Afričkih nacija 2021. godine održaće se u Kamerunu, ali će umesto na leto turnir biti održan u januaru zbog nepovoljnih vremenskih uslova u toj ...

Klop se protivi pomeranju Kupa Afričkih nacija

Novosti - 18.01.2020

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je vraćanje Kupa Afričkih nacija na termin u januaru "katastrofa za njegov klub" Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je vraćanje Kupa Afričkih nacija na termin u januaru "katastrofa za njegov klub".