TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Iran Amerikancima: Hakovali smo vam dronove, evo dokaza

B92 - 22.02.2019

Na internetu se pojavio snimak na kojem iranska vojska presreta i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništavaju bespilotnu letelicu. Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je iranska agencija Fars News.

Teheran: Hakovali smo i kontrolisali američke dronove

RTS - 22.02.2019

Na internetu se pojavio snimak na kojem iranska vojska presreće i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništavaju bespilotnu ...

IRAN ZABIO PENTAGONU PRST U OKO! OBJAVLJEN I SNIMAK: Hakovali smo i spuštali američke dronove! (VIDEO)

Kurir - 22.02.2019

Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je iranska agencija Fars njuz. Dron je snimao pozicije iračkih snaga, ali je bio presretnut. Zatim je pao u Iraku, tvitovao je novinar Muhamed Mansur.

Iran dokazuje: Hakovali smo i kontrolisali američke dronove (VIDEO)

Vesti Online - 22.02.2019

Na internetu se pojavio snimak na kojem iranska vojska presreta i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništava bespilotnu letelicu. Tweet pixabay.com Iran (Foto: Ilustracija) Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je ...

POGLEDAJTE: Iran se hvali snimkom hakovanja i otimanja američkog drona (VIDEO)

Novosti - 22.02.2019

Snimak koji je napravio američki dron MQ-9 na teritoriji Iraka i Sirije objavila je iranska agencija Fars Njuz Na internetu se pojavio snimak na kojem iranska vojska presreće i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništavaju bespilotnu letelicu.