TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JOVANA JEREMIĆ O OVOME DO SADA NIJE GOVORILA! Drhtavim glasom priznala: Ako se sa Draganom nešto desi...

Kurir - 24.06.2024

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o sadašnjem partneru, biznismenu Draganu Stankoviću , ali i bivšem mužu Voji Miloševiću . - Svi su ponosni na mene, moj muž prvi, Dragan je nevenčan sada... On je moj drugi muž.

Jovana Jeremić drhtavim glasom o bivšem mužu, pa pomenula sadašnjeg dečka: "Ako se nešto desi sa Draganom..."

Telegraf - 24.06.2024

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o bivšem mužu, Vojislavu Miloševiću , sa kojim je nakon razvoda ostala u odličnim odnosima, ali i o sadašnjem partneru, biznismenu Draganu Stankoviću . - Svi su ponosni na mene, moj muž prvi, Dragan je nevenčan sada... On je moj drugi muž.

JOVANA JEREMIĆ DRHVATIM GLASOM PROGOVORILA O BUDUĆNOSTI SA DRAGANOM: Voditeljka o ovome NIKAD DO SAD NIJE GOVORILA

Espreso - 24.06.2024

Voditeljka je iskreno govorila o svom bivšem i sadašnjem partneru Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o sadašnjem partneru, biznismenu Draganu Stankoviću , ali i bivšem mužu Voji Miloševiću. - Svi su ponosni na mene, moj muž prvi, Dragan je nevenčan sada...

Nakon OVIH njegovih reči joj odmah POTEKLE SUZE: Jovana Jeremić drhtavim glasom progovorila o bivšem, izustila ono što ...

Srbija Danas - 24.06.2024

Voditeljka je sada prvi put otkrila ove detalje. Voditeljka Jovana Jeremić redovno govori o svom ljubavnom životu, što je slučaj i sada. Ona je ovom prilikom progovorila o njenom sadašnjem partneru, biznismenu Draganu Stankoviću , ali i bivšem mužu Voji Miloševiću .

"TAKAV TREBA DA MI OSTANE U PAMĆENJU" Jovana Jeremić drhtavim glasom o bivšem i NEIZVESNOJ BUDUĆNOSTI sa sadašnjim ...

Blic - 25.06.2024

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o sadašnjem partneru, biznismenu Draganu Stankoviću, ali i bivšem mužu Vojislavu Miloševiću. - Svi su ponosni na mene, moj muž prvi, Dragan je nevenčan sada... On je moj drugi muž.