TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"HALJINA SE SAMA ZAKOPČATI NEĆE" Seka Aleksić navalila na hranu U KREVETU - na njoj samo jedan komad odeće (FOTO)

Blic - 29.01.2023

Pevačica Seka Aleksić i te kako je aktivna na društvenim mrežama, na kojima je prati ogroman broj ljudi. Sada je podelila momente iz jedne hotelske sobe, koji su nasmejali mnoge. Seka Aleksić je, naime, rešila da se opusti u krevetu posle nastupa, a na sebi je imala samo ...

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK SEKE ALEKSIĆ IZ TELEFONA: Pevačica u hotelu na krevetu sve vreme radila ovo! (VIDEO)

Republika - 29.01.2023

Pevačica Seka Aleksić prethodnih meseci i te kako se aktivirala na društvenoj mreži TikTok , što se njenim pratiocima i fanovi baš svidelo. Uglavnom objavljuje komične i urnebesne snimke, koji postanu viralni, a sada je odlučila da se prepusti uživanju u hrani.

SEKA NAVALILA NA HRANU: Haljina se sama zakopčati neće!

Informer - 29.01.2023

Pevačica Seka Aleksić navikla je da oduševljava svoje fanove širom sveta, kada se u pauzama između nastupa, u trenucima predaha potpuno opusti, a potom na svom Tiktok nalogu objavi šta se u tim momentima dešava Ovog puta, Seka je posle nastupa legla da se odmori u krevetu, a baš ...

"Haljina se sama zakopčati NEĆE!" Seka Aleksić ne prestaje sa ŠOKIRANJEM - Snimkom ZAPALILA MREŽE!

Puls online - 29.01.2023

Kako garderobom, ona je svoju drugu, stranu pokazala i u svojim ponašanjem te ne prestaje da izaziva reakcije. Naime, Seka je sada podelila kontroverzni snimak na kom vidno uživa u svojoj hotelskoj sobi u Štutgartu.

Seka navalila na hranu: Haljina se sama zakopčati neće!

Kurir - 29.01.2023

Pevačica Seka Aleksić navikla je da oduševljava svoje fanove širom sveta, kada se u pauzama između nastupa, u trenucima predaha potpuno opusti, a potom na svom tik tok nalogu objavi šta se u tim momentima dešava.

Urnebesan video: Seka Aleksić jede u krevetu, ne mari za žestoke kritike

Nova - 29.01.2023

Pevačica nasmejala fanove. Seka Aleksić navikla je da oduševljava svoje mnogobrojne fanove, kada se u pauzama između nastupa, u trenucima predaha potpuno opusti, a potom na svom Tiktok nalogu objavi šta se u tim momentima dešava.

Seka Aleksić navalila na hranu: Haljina se sama zakopčati neće!

Telegraf - 29.01.2023

Pevačica Seka Aleksić navikla je da oduševljava svoje fanove širom sveta, kada se u pauzama između nastupa, u trenucima predaha potpuno opusti, a potom na svom Tiktok nalogu objavi šta se u tim momentima dešava.

HIT SNIMAK SEKE ALEKSIĆ IZ HOTELSKE SOBE! Pevačica NAVALILA NA HRANU: Haljina se sama zakopčati neće! (FOTO+VIDEO)

Pink - 29.01.2023

Totalno se opustila! Pevačica Seka Aleksić navikla je da oduševljava svoje fanove širom sveta, kada se u pauzama između nastupa, u trenucima predaha potpuno opusti, a potom na svom tik tok nalogu objavi šta se u tim momentima dešava.

SEKA ALEKSIĆ OTIŠLA U HOTEL PA LEGLA, A ONDA SU KRENULI DA JE SNIMAJU: Pružila sebi NEVIĐENI UŽITAK, zna da ŽIVI

Espreso - 29.01.2023

Ovog puta, Seka je posle nastupa legla da se odmori u krevetu, a baš u tom trenutku stigla joj je naručena hrana Pevačica Seka Aleksić navikla je da oduševljava svoje fanove širom sveta, kada se u pauzama između nastupa, u trenucima predaha potpuno opusti, a potom na svom tik ...