TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Ja sam trendi riba - silikonke, vaše vreme je prošlo"

Mondo - 17.01.2020

Nekoliko puta je išla na "merenje" i svaki put odustala Pevačica Jadranka Barjaktarević jedna je od retkih pevačica na domaćoj estradi koja nije išla na operaciju uvećanja grudi. Nije da nije planirala... "Kao što vidite na meni, još uvek ništa na sebi nisam radila", rekla je ...

HTELA DA UGRADI SILIKONE, ALI SE PREDOMISLILA: Jadranka nije išla pod NOŽ, a ovako je odlučila da ostane PRIRODNA!

Kurir - 17.01.2020

Jadranka Bajraktarović priznala je da je želela da ugradi silikone u grudi, ali je ipak odlučila da ostane prirodna. Pevačica koja godinama važi za jednu od najpoželjnijih rešila je da izgleda onako kako je i do sada. "Kao što vidite na meni, još uvek ništa na sebi nisam radila.

Otpisala silikone

ALO - 17.01.2020

"Nekoliko puta sam išla, ali..." Pevačica Jadranka Barjaktarović godinama unazada najavljivala je da će ugraditi silikonske implante, ali sada je definitivno odustala od te ideje jer smatra da su velike, napumpane grudi pase.

UMALO DA ODE POD NOŽ Pevačica išla na preglede ali ipak ništa od silikona u grudima, evo zašto je došlo do OBRTA

Blic - 17.01.2020

Pevačica Jadranka Barjaktarović ispričala je da je razmišljala da uveća grudi estetskim zahvatom, ali da je od te namere ipak odustala. Kako je navela, ona je više puta išla na preglede, da bi se na kraju ipak predomislila.