TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gaf HRT-a: Umesto Komšića, Čović

B92 - 29.07.2021

Hrvatska radio-televizija (HRT 1) potpisala je Dragana Čovića kao člana Predsjedništva BiH tokom prenosa njegove izjave. Čović je izjavu dao sinoć, tokom svečanosti povodom spajanja Pelješkog mosta. Predsednik HDZ-a u Bosni i Hercegovini je dao izjavu za medije neposredno prije ...

HRT opet Čovića potpisao kao člana Predsjedništva BiH

N1 - 29.07.2021

HRT je sinoć Dragana Čovića potpisao kao člana Predjedništva BiH tokom njegove izjave na ceremoniji povodom spajanja Pelješkog mosta. Zanimljivosti radi, ovo nije prvi put da se ovo desilo. Naime, isti slučaj se dogodio i 3.

HRT potpisao Dragana Čovića kao člana Predsjedništva BiH

6yka - 29.07.2021

Čović je izjavu dao sinoć, tokom ceremonije koja je organizuje povodom spajanja Pelješkog mosta, prenio je Klix.ba. Predsjednik HDZ-a u Bosni i Hercegovini je na svečanosti dao izjavu za medije neposredno prije nego što je most spojen.

Nije prvi put: HRT potpisao Dragana Čovića kao člana Predsjedništva BiH

Avaz - 29.07.2021

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a , jučer je prisustvovao svečanosti otvaranja Pelješkog mosta. Svečanost je uživo prenosio javni TV servis u susjednoj Hrvatskoj - HRT, a onda se u programu uživo dogodio svojevrstan skandal.

Greška HRT-a koja to nije: Čović je izabran na tu funkciju

Dnevnik.ba - 29.07.2021

Čović je izjavu dao sinoć, tijekom ceremonije koja je organizirana povodom spajanja Pelješkog mosta. POVEZANO Čović o protivnicima Pelješkog mosta iz BiH: Promijenit će mišljenje kad se provozaju Predsjednik HDZ-a u Bosni i Hercegovini je na svečanosti dao izjavu za medije ...

HRT Dragana Čovića potpisao kao člana Predsjedništva BiH

Index.hr - 29.07.2021

HRVATSKA radio-televizija potpisala je Dragana Čovića kao člana Predsjedništva BiH tijekom prijenosa njegove izjave sinoć na Pelješkom mostu. Predsjednik HDZ-a u Bosni i Hercegovini je na svečanosti dao izjavu za medije neposredno prije nego što je most spojen.