TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"ZADOVOLJAN ZAVRŠAVAM MANDAT" Marković se obratio zaposlenima u Vladi Crne Gore

Blic - 30.11.2020

Premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi Crne Gore povodom isteka mandata. "Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsednika. Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu veoma složenih društvenih, ...

"Uspjeh postigla vrijedna administracija"

RTCG - 30.11.2020

Premijer Duško Marković pisao je zaposlenima u Vladi povodom isteka njegovog mandata, osvrćući će na postignute rezultate u prethodne četiri godine. "Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsjednika.

CRNA GORA NA NOGAMA! DOŠAO JE KRAJ MILOVOM REŽIMU: DPS ostavio "oproštajno pismo"

Srbija Danas - 30.11.2020

Odlazeći premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi povodom isteka njegovog mandata, osvrćući će na postignute rezultate u prethodne četiri godine. - Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsednika.

Marković: Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu...

Vijesti.me - 30.11.2020

Premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi Crne Gore povodom isteka mandata. "Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsjednika. Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu veoma složenih društvenih, ...

CRNA GORA NA NOGAMA! DOŠAO JE KRAJ MILOVOM REŽIMU: DPS ostavio oproštajno pismo, SLUŠAJTE OVE REČI

Espreso - 30.11.2020

Crna Gora gora okreće novi list Odlazeći premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi povodom isteka njegovog mandata, osvrćući će na postignute rezultate u prethodne četiri godine. - Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41.