TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MONDO: Zvezda traži ŠPICA i skenira Portugal - meta je Andre Luis!

Mondo - 26.05.2020

Još jedan brazilski fudbaler "zapao" je za oko Dejanu Stankoviću i figurira kao opcija da predvodi napad naredne sezone. Takva obaveza je i pred Crvenom zvezdom, koju dva boda dele od nove titule i trećeg uzastopnog učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u pokušaju da se ...

Zvezda će i sledeće godine biti puna stranaca, na meti još jedan sjajan napadač!

Sportske.net - 26.05.2020

Ko će sve od stranaca igrati u Zvezdi sledeće sezone? Crvena zvezda će i sledeće sezone imati oslonac na strane fudbalere, kao što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko godina, što se ispostavilo kao sasvim dobro rešenje.

Dejan Stanković naciljao Brazilca: Andre Luis na skeneru Zvezde!

Republika - 26.05.2020

Zvezda je počela da prati brazilskog napadača Andersona Silvu iz Famalikaoa, koji je u ovom trenutku zbog potencijala i kluba u kom igra možda "prevelik zalogaj", ali to nije jedini fudbaler iz Portugala koji je interesantan sportskom sektoru.

ZVEZDA AKTIVIRA BOMBU: Andre Luis na meti crveno-belih!

Espreso - 26.05.2020

Neizvesnost oko fudbalskih takmičenja zbog pandemije korona virusa polako jenjava, pa klubovi konačno mogu da se posvete planiranju tima za narednu sezonu Još jedan brazilski fudbaler "zapao" je za oko Dejanu Stankoviću i figurira kao opcija da predvodi napad naredne sezone.