TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DRAMA KOD ZLATNOG RTA Mornari spasili Austrijanku od utapanja u Jadranu

Blic - 11.09.2019

Austrijanka starosti oko 79 godina umalo se udavila u Jadranskom moru, a igrom slučaja spasli su je mornari koji su tuda prolazili. Prava drama zbivala se u nedelju na otvorenom moru kod Zlatnog rata. Turistički brod Dizajer iz Krila Jesenice plovio je uobičajenom rutom iz ...

DRAMA U HRVATSKOJ: Žena se kupala kod Zlatnog rta, a onda su je struje povukle na otvoreno more! Spasila je posada ...

Kurir - 11.09.2019

Prava drama zbivala se u nedelju na otvorenom moru kod Zlatnog rta. Kako prenosi portal Dalmacija danas. Turistički brod Dizajer iz Krila Jesenice plovio je uobičajenom rutom iz Splita prema ovoj popularnoj bolskoj plaži, kad su u moru zapazili stariju žensku osobu.

Austrijanka (79) spasena od davljenja u Jadranskom moru

Vesti Online - 11.09.2019

Prava drama zbivala se u nedelju na otvorenom moru kod Zlatnog rata, prenosi portal „Dalmacija danas“. Turistički brod ‘Dizajer’ iz Krila Jesenice plovio je uobičajenom rutom iz Splita prema ovoj popularnoj bolskoj plaži, kad su u moru zapazili stariju žensku osobu.

Posada broda spasila ženu od davljenja u Jadranu

B92 - 11.09.2019

Split -- Austrijanka starosti oko 79 godina umalo se udavila u Jadranskom moru, a igrom slučaja spasli su je mornari koji su tuda prolazili. Prava drama zbivala se u nedelju na otvorenom moru kod Zlatnog rata. Kako prenosi portal "Dalmacija danas".

DRAMA U HRVATSKOJ: Žena se kupala kod Zlatnog rata, a onda su je struje povukle na otvoreno more! Spasila je posada ...

Kurir - 11.09.2019

Prava drama zbivala se u nedelju na otvorenom moru kod Zlatnog rata. Kako prenosi portal Dalmacija danas. Turistički brod Dizajer iz Krila Jesenice plovio je uobičajenom rutom iz Splita prema ovoj popularnoj bolskoj plaži, kad su u moru zapazili stariju žensku osobu.

DRAMA NA JADRANU! Morske struje povukle ženu na OTVORENO MORE, sve UHVAĆENO NA KAMERI (VIDEO)

Srbija Danas - 11.09.2019

Austrijanka starosti oko 79 godina umalo se udavila u Jadranskom moru, a igrom slučaja spasli su je mornari koji su tuda prolazili. Prava drama zbivala se u nedelju na otvorenom moru kod Zlatnog rta. Turistički brod Dizajer iz Krila Jesenice plovio je uobičajenom rutom iz Splita ...