TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Ne smemo potceniti rusku vojsku, nije se iscrpela. Oni ni ne broje mrtve"

B92 - 23.06.2022

Estonska premijerka Kaja Kalas poručila je ostalim zapadnim zemljama da prave grešku ako podcenjuju rusku vojnu moć u Ukrajini. "Čula sam da se priča, znate, da više ne postoji pretnja jer su se iscrpili", kazala je Kalas u intervjuu za AP. "Ne, nisu!", upozorila je.

Estonska premijerka: Ako NATO primeni taktiku "Izgubi pa oslobodi" kad nas Rusi napadnu bićemo pregaženi!

Kurir - 23.06.2022

Kaja Kalas mlada premijerka Estonije zabrinuta zbog trenutno sve uzavrelije situacije od kada je Litavnija odlučila da zabrani transport robe koja je pod sankcija EU u rusku eksklavu Kalinjingrad, što je izazvalo bes Moskve izjavila je da bi njena država bila u slučaju ruskog ...

Kalas: Zapad ne bi trebalo da potcenjuje rusku vojsku

RTV - 23.06.2022

Estonska premijerka Kaja Kalas poručila je da Zapad ne bi trebalo da potcenjuje ruske vojne mogućnosti u Ukrajini i da je Moskva u tome na duge staze, pošto rat ulazi u peti mesec. Čula sam razgovore da više nema pretnje jer su se iscrpili. Ne, nisu.

Još jedna država strahuje od Rusije? "Svi ćemo biti pregaženi"

B92 - 23.06.2022

Estonija bi bila izbrisana sa mape sveta i Evrope, a istorijski centar njenog glavnog grada Talina sravnjen sa zemljom. To bi se desilo u skladu sa trenutnim planovima NATO-a da odbrani zemlju od bilo kakvog ruskog napada, rekla je premijerka Estonije.

Premijerka Estonije: Moramo dati nadu Zapadnom Balkanu

Tanjug - 23.06.2022

Premijerka Estonije: Moramo dati nadu Zapadnom Balkanu Kalas je navela da se nada rešenju severnomakedonskog pitanja i podvukla da je ključno da Zapadni Balkan bude deo evropske porodice. Premijerka Estonije Kaja Kalas istakla je danas, pred Samit EU, da je važno dati Zapadnom ...

"BIĆEMO ZBRISANI SA MAPE SVETA AKO NAS RUSIJA NAPADNE!" Premijerka ove države u STRAHU: NATO će dopustiti da nas ...

Mondo - 23.06.2022

Kaja Kalas zahteva da se vojne trupe, koje bi činile između 20.000 i 25.000 vojnika NATO-a, rasporede u Estoniju, Letoniju i Litvaniju. Kaja Kalas rekla je novinarima u sredu kako su postojeći obrambeni planovi saveza za tri baltičke države, "dopustiti da budu pregažene" , ...

"BILI BI IZBRISANI SA MAPE SVETA, SRAVNJENI SA ZEMLJOM": Premijerka ove zemlje ZAVAPILA, pa uputila OŠTRE KRITIKE!

Espreso - 23.06.2022

To bi se desilo u skladu sa trenutnim planovima NATO-a da odbrani zemlju od bilo kakvog ruskog napada, rekla je premijerka Estonije Estonija bi bila izbrisana sa mape sveta i Evrope, a istorijski centar njenog glavnog grada Talina sravnjen sa zemljom.

Premijerka Estonije: Moramo dati nadu Zapadnom Balkanu

Politika - 23.06.2022

BRISEL - Premijerka Estonije Kaja Kalas istakla je danas, pred Samit EU, da je važno dati Zapadnom Balkanu nadu na evropskom putu. Kalas je se nada rešenju severnomakedonskog pitanja, i podvukla da je ključno da Zapadni Balkan bude deo evropske porodice.

"NE POTCENJUJTE RUSKU VOJSKU" Estonska premijerka upozorava Zapad: Istu grešku smo napravili već tri puta, Putin misli ...

Blic - 23.06.2022

Estonska premijerka Kaja Kalas poručila je da Zapad ne bi trebalo da potcenjuje ruske vojne mogućnosti u Ukrajini i da je Moskva u tome na duge staze, pošto rat ulazi u peti mesec. „Čula sam razgovore da više nema pretnje jer su se iscrpili. Ne, nisu.

Premijerka Estonije: Zapad ne bi trebalo da potcenjuje…

Politika - 23.06.2022

TALIN- Estonska premijerka Kaja Kalas poručila je da Zapad ne bi trebalo da potcenjuje ruske vojne mogućnosti u Ukrajini i da je Moskva u tome na duge staze, pošto rat ulazi u peti mesec. „Čula sam razgovore da više nema pretnje jer su se iscrpili. Ne, nisu.

NE POTCENJUJTE RUSKU VOJSKU Premijerka Estonije: Rusi se nisu iscrpili, podrška Putinu veoma visoka

Novosti - 23.06.2022

- Čula sam razgovore da više nema pretnje jer su se iscrpili. Ne, nisu. Imaju još dosta trupa koje mogu doći. Ne broje živote koje gube. Ne računaju artiljeriju koju su tamo izgubili. Tako da ne mislim da bi trebalo da ih potcenjujemo na duži rok da bismo i dalje ovako ...

Kalas: Ne potcenjujte rusku vojsku, ne broje živote koje gube…

Vesti Online - 23.06.2022

Estonska premijerka Kaja Kalas poručila je da Zapad ne bi trebalo da potcenjuje ruske vojne mogućnosti u Ukrajini i da je Moskva u tome na duge staze, pošto rat ulazi u peti mesec. – Čula sam razgovore da više nema pretnje jer su se iscrpeli. Ne, nisu.

NE POTCENJUJTE RUSKU VOJSKU! Premijerka ove zemlje zna nešto što Zapad nikako da ukapira... "Ne, Rusi nisu ...

Informer - 23.06.2022

Estonska premijerka Kaja Kalas poručila je da Zapad ne bi trebalo da potcenjuje ruske vojne mogućnosti u Ukrajini i da je Moskva u tome na duge staze, pošto rat ulazi u peti mesec - Čula sam razgovore da više nema pretnje jer su se iscrpili. Ne, nisu.

"Moramo dati nadu Zapadnom Balkanu"

B92 - 23.06.2022

Premijerka Estonije Kaja Kalas istakla je danas, pred Samit EU, da je važno dati Zapadnom Balkanu nadu na evropskom putu. Kalas je se nada rešenju severnomakedonskog pitanja, i podvukla da je ključno da Zapadni Balkan bude deo evropske porodice.

POTCENJUJEMO RUSKU VOJSKU, ONA JE SPREMNA! Premijerka NATO države uputila otrežnjujuće upozorenje kolegama

ALO - 23.06.2022

Estonska premijerka Kaja Kalas poručila je da Zapad ne bi trebalo da potcenjuje ruske vojne mogućnosti u Ukrajini i da je Moskva u tome na duge staze, pošto rat ulazi u peti mesec. "Čula sam razgovore da više nema pretnje jer su se iscrpili. Ne, nisu.

3 PUTA SMO POGREŠILI SA RUSIJOM, PUTIN SE IZVUKAO 2014! Premijerka Estonije oštra: Mislite da su iscrpljeni? E PA NISU!

Mondo - 23.06.2022

Estonska premijerka Kaja Kalas poručila je ostalim zapadnim zemljama da prave grešku ako potcenjuju rusku vojnu moć u Ukrajini. " Čula sam da se priča, znate, da više ne postoji pretnja jer su se iscrpili ", kazala je Kalas u intervjuu za agenciju "AP".