TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

USTAŠKI SIMBOLI, KUKASTI KRST I PORUKA - MRZI SRBE! Užas! Samo dva dana nakon jezivog napada na srpske sportiste u ...

Kurir - 11.02.2019

Na OŠ Skalice u Splitu nepoznate osobe su ispisale zastrašujuće poruke. Cela škola išarana je uvredljivim i fašističkim grafitima. „Mrzim školu i Srbe“, piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su takođe išarana crnim sprejom. Na drugom zidu je veliko „U“ s krstom.

POSLE NAPADA NA SRPSKE VATERPOLISTE, U HRVATSKOJ NOVA PORUKA MRŽNJE PREMA SRBIMA: Splitska osnovna škola išarana ...

Kurir - 11.02.2019

Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole i policije. Čitavo pročelje tako je išarano uvredljivim i fašističkim grafitima. "Mrzin školu i Srbe", piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su takođe išarana crnim sprejem. Na drugom zidu je veliko uhato "U" s krstom.

NOVI USTAŠKI PIR U SPLITU POSLE NAPADA NA SRPSKE VATERPOLISTE: Ovo je tek UŽASNO!!! (FOTO)

Espreso - 11.02.2019

Vandali su se najviše dotaknuli teme Srbije Zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu jutors su osvanuli išarani uvredljivim grafitima , javlja portal Dalmacija Danas. Vandali su se najviše dotaknuli teme Srbije, ali i škole i policije.

(FOTO) MRZIM SRBIJU, ZA DOM: Skandalozne poruke osvanule na školi u Splitu! Pojavio se i KUKASTI KRST

Srbija Danas - 11.02.2019

Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole, kao i policije. Čitav ulaz osnovne škole tako je išaran uvredljivim i fašističkim grafitima. OVO IMA SAMO U HRVATSKOJ: Ustaški napadač na vaterpoliste iz Srbije saslušan, PA PUŠTEN KUĆI! - Mrzim školu i Srbe - piše na zidu ...

Išarana splitska škola: "Mrzim Srbe, smrt policiji" VIDEO

B92 - 11.02.2019

Split -- Zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu osvanuli su išarani uvredljivim grafitima, javlja “Dalmacija Danas“. Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole, te policije. Kako prenosi “Indeks“, čitava strana išarana je uvredljivim i fašističkim grafitima.