TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NIŠTA OD NOVOG POJAČANJA: Odbijena ponuda Partizana!

Srbija Danas - 30.07.2021

Nakon što je beogradskom Partizanu propao transfer Žilijena Ngoja iz belgijskog Eupena, rešenje su pronašli u krilnom fudbaleru Tventea Kvinsiju Menigu za kojeg je i klub iz Humske poslao zvaničnu ponudu. Međutim, kako navode iz tamošnjeg kluba, i ovaj transfer crno-belih je ...

PARTIZAN POSLAO PONUDU ZA BIVŠE KRILO AJAKSA: Holanđanin je meta, Tvente poručuje - Hoćemo još novca!

Mondo - 30.07.2021

Crno-beli se spremaju žele da ojačaju tim pred nastavak sezone, a sada je prvi pik igrač Tventea Kvinsi Menig. Jedno od njih bi mogao da bude Kvinsi Menig, krilni fudbaler Tventea, za kojeg je Partizan već poslao ponudu! Reč je o 25-godišnjem Holanđaninu, nekada članu njihove ...

Odbijena prva ponuda Partizana za Kvinsija Meniga

Mozzart Sport - 30.07.2021

Partizan je u Kvinsiju Menigu , krilnom fudbaleru Tventea, pronašao rešenje u ofanzivi kada mu je propao transfer Žilijena Ngoja iz belgijskog Eupena. Međutim, za sada - ništa od tog posla. Barem prema rečima tehničkog direktora Tventea Jana Štrojera .

PARTIZAN BLOKIRAN: Loša vest stigla u Humsku!

Republika - 30.07.2021

Tehnički direktor holandskog kluba Jan Štrojer izlazi pred javnost sa informacijom da je prva ponuda blokirana: - To je skoro uvek slučaj sa početnom, prvom ponudom. Razmotrićemo ponudu samo ako je ona prilično atraktivna za klub. Zaista očekujemo više nego što je ponuđeno.

NIKAKO DA PRONAĐU OPCIJU U OFANZIVI: Partizan poslao ponudu za Holanđanina - ekspresno odbijena

Novosti - 30.07.2021

Međutim, kako navode iz tamošnjeg kluba, i ovaj transfer crno-belih je osuđen na propast. Kako je istakao tehnički direktor Tventea Jan Štrojer prva ponuda je odbijena. - To je skoro uvek slučaj sa početnom, prvom ponudom.