TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Karapandža: Rezultat moje analize doktorata Malog – pretnje i kampanja laži

Danas - 10.10.2019

Profesor Univerziteta u Vizbadenu Raša Karapandža rekao je da su jedine posledice njegove analize doktorata ministra finansija Siniše Malog, pet i po godina nakon što je objavio, pretnje koje svakodnevo dobija.

Atlagić o profesoru Karapandži, Orlić o naslovnoj strani Danasa

Novi Magazin - 08.10.2019

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Atlagić danas je na sednici Skupštine Srbije vređao profesora na EBS Univerzitetu u Vizbadenu Rašu Karapandžu koji je u javnost izneo analizu doktorata ministra finansije Siniše Malog tvrdeći da je plagijat.

Poslanik SNS Atlagić vređao profesora Karapandžu u Skupštini Srbije

N1 - 08.10.2019

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Atlagić danas je na sednici Skupštine Srbije vredjao profesora na EBS Univerzitetu u Vizbadenu Rašu Karapandžu koji je u javnost izneo analizu doktorata ministra finansije Siniše Malog tvrdeći da je plagijat.

Karapandža: Sve i da sam vođa meksičkog kartela, to ne umanjuje krađu Malog

N1 - 10.10.2019

Profesor Univerziteta u Vizbadenu Raša Karapandža rekao je da su jedine posledice njegove analize doktorata ministra finansija Siniše Malog, pet i po godina nakon što je objavio, pretnje koje svakodnevno dobija i zahtev za njegovim otkazom upućen univerzitetu u Nemačkoj gde ...

Karapandža: Rezultat moje analize doktorata Malog - pretnje i kampanja laži

Novi Magazin - 10.10.2019

Profesor Univerziteta u Vizbadenu Raša Karapandža rekao je da su jedine posledice njegove analize doktorata ministra finansija Siniše Malog, pet i po godina nakon što je objavio, pretnje koje svakodnevo dobija i zahtev za njegovim otkazom upućen univerzitetu u Nemačakoj gde ...