TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Trend smanjenja plata fudbalerima nije zaobišao Srbiju i region

Danas - 26.03.2020

Trend smanjenja plata usled prekida svih fudbalskih takmičenja neće zaobići Srbiju i region. Partizan je prvi srpski klub koji je objavio da je u saglasnosti sa igračima doneta odluka o smanjenju zarada, dok je Dinamo Zagreb saopštio da „trajno neće isplatiti trećinu primanja“ ...

FRKA U KATALONSKOM KLUBU! NEMA PARA! Igrači Barselone odbili predlog o smanjenju plata? (FOTO)

Kurir - 26.03.2020

Smanjenje plata bi se odnosilo na sve seniorske ekipe u klubu, uključujući muški i ženski fudbalski i muški košarkaški tim. Navodi se da sa upravnim odborom pregovaraju kapiteni i da su, iako otvoreni za kompromis, nezadovoljni trenutnim predlozima.

DOBIJALI MILIONE A SADA SE BUNE: Igrači Barselone odbili smanjenje plata

Republika - 26.03.2020

Zbog pandemije koronavirusa mnogi klubovi su prisiljeni da smanje plate zaposlenima i igračima, a prvotimcima Barse je stigao predlog da se odreknu 50 posto primanja. Međutim, igrači katalonskog velikana nisu hteli ni da čuju za smanjenje plata i izgleda da su napravili veliku ...

Igrači Barselone još ne pristaju na smanjenje plata

N1 - 26.03.2020

Fudbaleri Barselone odbili su predlog uprave kluba da im plate budu smanjene usled prekida takmičenja zbog koronavirusa, prenose inostrani mediji. Kako se navodi, igrači su spremni da se odreknu dela zarade, ali ne pod uslovima koje su naveli vlasnici katalonskog giganta.

Mesi i ekipa nisu pristali na smanjenje plata: Barsa u ćorsokaku posle pregovora sa fudbalerima

Telegraf - 25.03.2020

Fudbaleri Barselone nisu pristali na predlog uprave kluba da im se plate smanje usled prekida prvenstva zbog korona virusa. Kako prenose španski mediji, igrači jesu spremni da se odreknu dela zarade, ali ne pod uslovima koje su naveli vlasnici katalonskog velikana.

Fudbaleri i stručni štab Dinama odbili smanjenje plate?

B92 - 25.03.2020

Fudbaleri i stručni štab zagrebačkog Dinama odbili su predlog Uprave kluba o smanjenju plata zbog gubitaka izazvanih pandemijom korona virusa. Kako prenosi Index.hr, Uprava je predložila da se odreknu 30 odsto primanja do 30.

RASPAD U BARSELONI Igrači digli POBuNU zbog smanjenja plata!

Blic - 25.03.2020

Čelnici Barselone razgovarali su sa kapitenima fudbalskog, košarkaškog i rukometnog tima u vezi sa smanjenjem plata tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa, prenosi ...

Fudbaleri i stručni štab Dinama odbili smanjenje plate

Vesti Online - 25.03.2020

Kako prenosi Index.hr, Uprava je predložila da se odreknu 30 odsto primanja do 30. septembra, ali igrači i treneri nisu hteli da potpišu taj papir, bar za sada. Najniža plata među igračima je 100.000 evra, najviša 800.000, a spekuliše se da trener Nenad Bjelica ima 1,5 miliona ...

Očajan tajming

ALO - 25.03.2020

Najniža plata među igračima je 100.000 evra Fudbaleri i stručni štab zagrebačkog Dinama odbili su predlog Uprave kluba o smanjenju plata zbog gubitaka izazvanih pandemijom korona virusa. Kako prenosi Index.hr, Uprava je predložila da se odreknu 30 odsto primanja do 30.

Ne slažu se sa predlogom kluba: Fudbaleri Dinama iz Zagreba nisu prihvatili smanjenje plate

Novosti - 25.03.2020

Najniža plata među igračima je 100.000 evra, najviša 800.000, a spekuliše se da trener Nenad Bjelica ima 1,5 miliona evra godišnje Fudbaleri i stručni štab zagrebačkog Dinama odbili su predlog Uprave kluba o smanjenju plata zbog gubitaka izazvanih pandemijom korona virusa.

Fudbaleri Dinama odbili smanjenje plata: Hrvatska javnost žestoko reagovala na ovaj potez!

Telegraf - 25.03.2020

Fudbaleri i stručni štab zagrebačkog Dinama odbili su predlog Uprave kluba o smanjenju plata zbog gubitaka izazvanih pandemijom korona virusa. Kako prenosi Index.hr, Uprava je predložila da se odreknu 30 odsto primanja do 30.

POBUNA U HRVATSKOJ! FUDBALERI DINAMA NA UDARU JAVNOSTI! Odbili smanjenje plata!

Informer - 25.03.2020

Fudbaleri i stručni štab zagrebačkog Dinama odbili su predlog Uprave kluba o smanjenju plata zbog gubitaka izazvanih pandemijom korona virusa Kako prenosi "Index.hr", Uprava je predložila da se odreknu 30 odsto primanja do 30.

KRIZA ZBOG KORONE! NEMA PARA: Igrači Barselone odbili predlog o smanjenju plata? FRKA! (FOTO)

Pink - 26.03.2020

Igrači Barselone navodno su odbacili predlog kluba da im se smanji zarada tokom pandemije korona virusa, preneo je danas ESPN. Smanjenje plata bi se odnosilo na sve seniorske ekipe u klubu, uključujući muški i ženski fudbalski i muški košarkaški tim.