TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DOBRA VEST ZA ZVEZDU: Bajer povukao NEOČEKIVAN potez, a tiče se Dragovića!

Srbija Danas - 13.01.2021

Doskorašnji fudbaler Mančester junajteda Timoti Fosu-Mensa zvanično je postao novi igrač Bajera iz Leverkuzena. Fosu-Mensa (23) je sa bundesligašem potpisao trogodišnji ugovor, čime je završio boravak na Old Trafordu posle šest sezona.

DŽEKPOT ZA ZVEZDU: Zvanično, Leverkuzen povukao RADIKALAN potez OKO Aleksandra Dragovića!

Republika - 13.01.2021

Doskorašnji defanzivac Mančester junajteda Timoti Fosu-Mensa (23) i zvanično je pojačao Bajer iz Leverkuzena, potvrđeno je u sredu. Holanđanin koji je šest sezona proveo na "Old Trafordu" potpisao je trogodišnji ugovor sa "farmaceutima" za koje bi mogao da debituje već u petak ...

Napustio Junajted nakon pet godina i pojačao Bajer

Nova - 13.01.2021

Doskorašnji fudbaler Mančester junajteda Timoti Fosu-Mensa od ove srede je i zvanično novi igrač Bajer Leverkuzena. Fosu-Mensa je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor čime je okončao svoj boravak u Junajtedu, u kom je od 1. januara 2016.

Lever zakrpio najveću rupu

Mozzart Sport - 13.01.2021

Bajer iz Leverkuzena rešio je pitanje desnog beka. Holanđanin Timoti Fosu Mensa (23), doskorašnji igrač Mančester Junajteda, od večeras je zvanično igrač nemačkog kluba. Ugovor je potpisan do 2024. godine i Fosu Mensa se odmah stavlja na raspolaganje treneru Peteru Bošu .

PAO DOGOVOR: Defanzivac napustio Mančester junajted i potpisao za Leverkuzen!

Kurir - 13.01.2021

Doskorašnji fudbaler Mančester junajteda Timoti Fosu-Mensa od danas je i zvanično novi igrač Bajer Leverkuzena. Fosu-Mensa je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor čime je okončao svoj šestogodišnji boravak u Junajtedu.

SVE SE OTVORILO: Da li je ovo znak da Dragović ipak dolazi u Zvezdu?!

Espreso - 13.01.2021

Fosu-Mensa je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor čime je okončao svoj šestogodišnji boravak u Junajtedu Doskorašnji fudbaler Mančester junajteda Timoti Fosu-Mensa od danas je i zvanično novi igrač Bajer Leverkuzena.

Zvanično – defanzivac Junajteda postao "farmaceut"

B92 - 13.01.2021

Doskorašnji fudbaler Mančester junajteda Timoti Fosu-Mensa od srede je i zvanično novi igrač Bajer Leverkuzena. Fosu-Mensa je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor čime je okončao svoj šestogodišnji boravak u Junajtedu.