TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Drecun za RTS: Dobro usklađena kampanja Prištine i Tirane

RTS - 12.07.2019

Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun rekao je za RTS da hapšenje dvojice Srba na KiM pokazuje da takav način jednostranog delovanja Prištine predstavlja sastavni deo planirane dobro usklađene kampanje Tirane i Prištine koja ima podršku pojedinih država koje ide u ...

"Albanija želi da se njena zastava zavijori na vrhu Kopaonika"

B92 - 10.07.2019

Albanski predsenik Iljir Meta je na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi pokazao kako izgleda zajednička spoljna politika takozvanog Kosova i Albanije. To je izjavio predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun.

Drecun: Na delu nasilno prisajedinjenje KiM Albaniji

Tanjug - 10.07.2019

Drecun: Na delu nasilno prisajedinjenje KiM Albaniji Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da je albanski predsenik Iljir Meta na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (PSJIE) na Jahorini pokazao kako izgleda zajednička spoljna politika takozvanog ...

DRECUN ZA PINK: Na delu je nasilno prisajedinjenje Kosova Albaniji - Prištinu samo na taj način zanima regionalna ...

Pink - 10.07.2019

Drugog dana samita Procesa saradnje jugoistočne Evrope na Jahorini dogodio se skandal kada je albanski predsednik Iljir Meta pozvao učesnice da priznaju Kosovo. Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM, kaže da je Meta pokazao kako izgleda zajednička spoljna ...

ZASTAVA VELIKE ALBANIJE VIJORI SE NA VRHU KOPAONIKA! Drecun izdao DRAMATIČNO upozorenje

Espreso - 10.07.2019

Stvar je vrlo ozbiljna Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da je albanski predsenik Iljir Meta na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (PSJIE) na Jahorini pokazao kako izgleda zajednička spoljna politika takozvanog Kosova i Albanije.

Drecun: Na delu nasilno prisajedinjenje Kosova i Metohije Albaniji

RTV - 10.07.2019

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da je albanski predsenik Iljir Meta na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (PSJIE) na Jahorini pokazao kako izgleda zajednička spoljna politika takozvanog Kosova i Albanije.

NA DELU JE FORMIRANJE ZAJEDNIČKE DRŽAVE KIM I ALBANIJE: Drecun o izjavi Mete

Kurir - 10.07.2019

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da je albanski predsednik Iljir Meta na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (PSJIE) na Jahorini pokazao kako izgleda zajednička spoljna politika takozvanog Kosova i Albanije.

NASILNO PRISJEDINJAVANJE KiM I ALBANIJE: Meta na Jahorini demonstrirao kako izgleda zajednička politika Prištine i ...

Srbija Danas - 10.07.2019

Milovan Drecun je, komentarišući Metinu izjavu da "treba da se prihvati realnost da je Kosovo nezavisna država", naglasio da je na delu formiranje zajedničke države, tačnije nasilno prisajedinjenje KiM Albaniji. - To je bio cilj svih režima u Tirani.

Drecun: Na delu je nasilno prisajedinjenje KiM Albaniji

Blic - 10.07.2019

Albanski predsenik Iljir Meta je na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (PSJIE) na Jahorini pokazao kako izgleda zajednička spoljna politika takozvanog Kosova i Albanije, kaže predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun.

DRECUN IZDAO DRAMATIČNO UPOZORENJE: Na delu je nasilno prisajedinjenje Kosova Albaniji

Pravda - 10.07.2019

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da je albanski predsenik Iljir Meta na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (PSJIE) na Jahorini pokazao kako izgleda zajednička spoljna politika takozvanog Kosova i Albanije.