TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BACILA MILIONE NIZ VODU: Viktorija Bekam povukla potez koji je skupo koštao njenu karijeru

Dnevno - 09.10.2019

Kada vidite da vam vaš projekat ne donosi dovoljno novca, onda treba odustati od njega. Bivša članica grupe Spice Girls i supruga Dejvida Bekama Viktorija odustala je od svog kanala na Jutjubu jer nije na njemu zarađivala dovoljno novca.

U SRBIJI ZARAĐUJU VIŠE OD TE CIFRE Viktorija Bekam htela da bude jutjuberka, pa se obrukala i sve obrisala zbog MALE ...

Blic - 09.10.2019

Bivša "Spajsica" i supruga Dejvida Bekama Viktorija Bekam , nedavno je odlučila da otvori svoj kanal na Jutjubu i postane influenserka. Njena ideja bila je da sebe predstavi u "pravom svetlu" i da svojim gledaocima prikaže svet mode i šminkanja, međutim, ideja joj je doživela ...

VIKTORIJA OČAJNA INFLUENSERKA, ZARADI 28 $ DNEVNO! Nikoga ne zanima šta radi Dejvidova žena?! Poslovni poduhvat ove ...

Kurir - 08.10.2019

Viktorija Bekam je očekivala da će imati mnogo veću zaradu od Jutjub kanala koji je pokrenula u aprilu ove godine. Bivša Spajsica je trošila hiljade funti za produkciju sadržaja koji je objavljivala na njemu, a od toga je dobijala samo 28 evra dnevno od reklama.

VIKTORIJA BEKAM PROPALA KAO JUTJUBERKA: Zarađivala samo 30 dolara dnevno

Kurir - 08.10.2019

Bivša spajsica želela je da se oproba kao influenserka, pa je početkom godine pokrenula svoj kanal kako bi obožavaocima širom sveta delila savete o lepoti, pokazivala svoje projekte i slično. Međutim, nije išlo sve kao po loju.