TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Marija nazvala Cecu "naslednicom stolice", ona oštro odbrusila: Nisam ja ničija naslednica!

Telegraf - 26.09.2021

Ceca Ražnatović poklonila je gospođi Novki, vernom članu publike Zvezda Granda, crnu torbu od krokodilske kože, a čitava situacija propraćena je još više zbog veze Jelene Karleuše sa celom pričom, te zbog "peckanja" između Cece i Marije Šerifović.

Marija „potkačila“ Cecu zbog tašne koju je poklonila ženi iz publike

Nova - 26.09.2021

Nakon rasprave sa muzičkim direktorom "Grand" produkcije Aleksandrom Milićem Milijem, Svetlana Ceca Ražnatović ne prestaje da intrigira javnost novim saznanjima, ali i oštro odgovara na prozivke članova žirija.

CECA VRATILA KARLEUŠIN DUG! Digla ženu iz publike, zbog komentara o Jeleni nastao haos - "Nisam ja nečija naslednica"

Mondo - 25.09.2021

Ceca se nije libila da odbrusi svakom članu žirija Prvo se svađala s Milijem, potom ućutkala Bosanca , a onda vratila dug Jelene Karleuše! Pre dve godine Karleuša je obećala ženi iz publike na poklon tašnu, a pošto je nikada nije dobila, uskočila je Ceca.

DRAMA ZBOG TAŠNICE KOJU JE POKLONILA CECA! Šerifovićeva je pecnula, a ona joj odbrusila: Nisam ja ničija NASLEDNICA!

Kurir - 26.09.2021

Svetlana Ceca Ražnatović pravila je haos u novoj emisiji muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Prvo se svađala s Milijem, potom ućutkala Bosanca, a onda i gospođi iz publike poklonila tašnu koju joj je obećala prethodna članica žirija pre dve godine.

MARIJA PONIZILA CECU UŽIVO SPOMENUVŠI KARLEUŠU! Rekla joj da je njena NASLEDNICA, ona pobesnela van kamera! HAOS!

Espreso - 26.09.2021

Drama zbog tašnice koju je poklonila Ceca, Marija je pecnula za Karleušu. Svetlana Ceca Ražnatović pravila je haos u novoj emisiji muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Prvo se svađala s Milijem, potom ućutkala Bosanca, a onda i gospođi iz publike poklonila tašnu koju joj je ...

U SUKOBU ZBOG KARLEUŠE: Marija prozvala Cecu, a ona joj uzvratila - Nisam NIČIJA NASLEDNICA!

Srbija Danas - 26.09.2021

Svetlana Ceca Ražnatović pravila je haos u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Prvo se svađala sa Aleksandrom Milićem Milijem, potom vređala kćerku Dragana Stojkovića Bosanca, a onda i gospođi iz publike poklonila tašnu koju joj je obećala prethodna članica žirija Jelena ...

HAOS U "ZVEZDAMA GRANDA" Marija Šerifović PECNULA CECU, ona joj odmah odbrusila: "Nisam ja ničija naslednica"

Blic - 26.09.2021

Folk zvezda Ceca Ražnatović je gospođi iz publike u "Zvezdama Granda" poklonila tašnu koju joj je obećala prethodna članica žirija pre dve godine. To je odmah izazvalo reakcije kako publike, tako i članova žirija.

HAOS U "ZVEZDAMA GRANDA": Marija šerifović pecnula Cecu, evo kako joj je pevačica odgovorila

Novosti - 26.09.2021

Ceca je gospođi Novki donela crnu tašnu, "od krokodila", rekli su članovi žirija, nakon čega ju je i izljubila. Pre nego što je uručila poklon, Cecu je "pecnula" Marija Šerifović. - Naslednica stolice će uručiti poklon - istakla je Šerifovićeva.

Lutajuća kamera je sve snimila: Evo šta radi Ceca u „Zvezdama Granda“ kada je niko ne gleda

Srbija24 - 25.09.2021

Odlazak Jelene Karleuše i dolazak Cece u žiri Zvezda Granda izazvao je totalnu pometnju među publikom koja redovno prati muzičko takmičenje. Ceca se brzo uklopila u kolektiv i prema rečima ostalih kolega u takmičenje je unela novu energiju i novu boju.

ŠTA RADI CECA U PAUZI SNIMANJA ZVEZDA GRANDA: Uhvaćena kad se najmanje nadala - svi je gledaju, a kamera uključena! ...

Mondo - 25.09.2021

Ceca Ražnatović je odlična pred kamerama, a kad se isključe? Samo neke... Ostatak tima je već dobro poznat, pa i njihove rakcije i stavovi u takmičenju, a Ceca je pod "budnim okom" i gledalaca i kamera. Ipak, ono što je svakako najinteresantnije jeste šta Ceca radi kada se ...

A KAD SE KAMERE UGASE... Ceca uslikana tokom pauze u "Zvezdama Granda", a njen GEST su komentarisali SVI IZ PUBLIKE

Blic - 25.09.2021

Dolazak Svetlane Cece Ražnatović u žiri muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" naišao je na pozitivne reakcije vernih pratilaca ovog TV formata, a pevačici je pošlo za rukom da oduševi i one koji dolaze u studio na Košutnjaku na snimanja.

CECA PROVALJENA: Evo šta pevačica radi u Zvezdama Granda kad niko ne gleda, kamere su snimile sve! (FOTO)

Kurir - 25.09.2021

Dolazak Cece Ražnatović u žiri "Zvezda Granda" oduševio je sve, a pevačici je pošlo za rukom da obraduje i one koji dolaze u studio na Košutnjaku na snimanja. Nedavno je oduševila gospođu Novku iz publike kada joj je poklonila tašnu, a deluje i da nastavlja da iznenađuje ljude ...

CECO, ŠTA TO RADIŠ? Kamere usnimile scenu koja se komentariše! Nije znala da je otišlo u etar! PROVALJENA (FOTO)

Espreso - 25.09.2021

Evo šta pevačica radi u Zvezdama Granda kad niko ne gleda, kamere su snimile sve. Dolazak Cece Ražnatović u žiri "Zvezda Granda" oduševio je sve, a pevačici je pošlo za rukom da obraduje i one koji dolaze u studio na Košutnjaku na snimanja.