TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VRAČARA DOŠLA GLAVE NARKO-DILERU: Tocilo pomoću VLAŠKE MAGIJE švercovao heroin, debelo PLAĆAO BABU, pa završio u apsu!

Kurir - 22.11.2019

Tocilo je verovao da će mu vračara pomoći da rasproda narkotike i čekao je da mu ona pomoću svojih magijskih moći i vizija saopšti kad je najbolji trenutak da proda robu. - Pre hapšenja policija je prisluškivala Novakovića. Tada se došlo do bizarnog otkrića.

RANIJE SMO UPOZORAVALI NA NJEGA, NADAMO SE DA ĆE OVOG PUTA DUGO OSTATI U ZATVORU: Iz udruženja Sveti Sava o Tocilu!

Espreso - 23.11.2019

Mladen Novaković Tocilo uhapšen je zbog organizovanja kriminalne grupe koja je krijumčarila heroin iz Turske Udruženje građana "Sveti Sava" već duže vreme bori se protiv kriminala . U fokusu su im oni koji se bave preprodajom, nabavkom i proizvodnjom narkotika .

Tocilo "pao" sa 77 kila heroina, a dilovao je uz pomoć vračare: Debelo joj je plaćao za svaki savet

Telegraf - 22.11.2019

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo , koji je nedavno pao sa 77 kilograma heroina , pre hapšenja je, navodno, bio na vezi sa jednom vračarom iz istočne Srbije, koja mu je davala savete o poslu. Tocilo je verovao da će mu vračara pomoći da rasproda narkotike i čekao je da mu ona ...

PRE HAPŠENJA BIO JE NA VEZI SA VRAČAROM: Tocilo pomoću VLAŠKE MAGIJE švercovao heroin, debelo PLAĆAO BABU!

Srbija Danas - 22.11.2019

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo je verovao da će mu vračara pomoći da rasproda narkotike i čekao je da mu ona pomoću svojih magijskih moći i vizija saopšti kad je najbolji trenutak da proda robu. - Pre hapšenja policija je prisluškivala Novakovića.

Vračara došla glave narko-dileru

ALO - 22.11.2019

Neverovatno! Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, koji je nedavno pao sa 77 kilograma heroina, pre hapšenja je bio na vezi sa jednom vračarom iz istočne Srbije, koja mu je davala savete o poslu. Tocilo je verovao da će mu vračara pomoći da rasproda narkotike i čekao je da mu ona ...