TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Danas otvaranje fabrike ZF u Pančevu VIDEO

B92 - 12.06.2019

Pančevo -- U naredne tri godine posao u fabrici u Pančevu trebalo bi da dobije 460 radnika, a vrednost ove investicije je 60 miliona evra. Predsednik Aleksandar Vučić istakao je tim povodom da je otvaranje te fabrike veliki uspeh i napredak i da je veoma srećan zbog toga.

Danas svečano otvaranje fabrike kompanije ZF u Pančevu

B92 - 12.06.2019

Pančevo -- U Pančevu će danas u industrijskoj zoni biti otvorena fabrika nemačke kompanije ZF za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu. Svečanom otvaranju u okviru E-Mobility divizije prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Danas otvaranje fabrike nemačke kompanije "ZF"

Tanjug - 12.06.2019

Danas otvaranje fabrike nemačke kompanije "ZF" U Pancevu će danas u industrijskoj zoni biti otvorena fabrika nemačke kompanije ZF za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu. BEOGRAD - U Pancevu će danas u industrijskoj zoni biti otvorena fabrika ...

Vučić: "ZF" donosi ne samo radna mesta, već i najsavremeniju tehnologiju

Tanjug - 12.06.2019

Vučić: "ZF" donosi ne samo radna mesta, već i najsavremeniju tehnologiju Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nemački "ZF" u Pančevo i u Srbiju donosi ne samo nova radna mesta, već i najsavremeniju i najmoderniju tehnologiju.

"Cet-Ef" u Pančevo donosi radna mesta i znanje za budućnost

RTS - 12.06.2019

U Pančevu se danas otvara fabrika "Cet-Ef" za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu. Taj nemački gigant širom sveta zapošljava oko 140.000 radnika i ima veće prihode od BDP-a mnogih država.

PREDSEDNIK U SREDU U PANČEVU: Vučić prisustvuje svečanom otvaranju fabrike za proizvodnju auto-delova

Kurir - 11.06.2019

Fabrika "ZF Friedrićshafen AG" za proizvodnju auto-delova biće svečano otvorena sutra u Pančevu, najavila je Pokrajinska vlada. Kako je ranije najavljeno, prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na svečanosti će se obratiti i predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović.

Vučić sutra u Pančevu na otvaranju fabrike kompanije "ZF"

Tanjug - 11.06.2019

Vučić sutra u Pančevu na otvaranju fabrike kompanije "ZF" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra u Pančevu svečanom otvaranju fabrike kompanije "ZF" u okviru E-Mobility divizije. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra u Pančevu svečanom ...

Sutra svečano otvaranje fabrike ZF u Pančevu

Tanjug - 11.06.2019

Sutra svečano otvaranje fabrike ZF u Pančevu Fabrika "ZF Friedrićshafen AG" za proizvodnju autodelova biće svečano otvorena sutra u Pančevu, najavila je Pokrajinska vlada. PANČEVO - Fabrika "ZF Friedrićshafen AG" za proizvodnju autodelova biće svečano otvorena sutra u Pančevu, ...

OD SUTRA NOVA FABRIKA U PANČEVU U pitanju Nemci, najfinija tehnologija, 460 radnika

Blic - 11.06.2019

Fabrika "ZF Friedrićshafen AG" za proizvodnju autodelova biće svečano otvorena sutra u Pančevu, najavila je Pokrajinska vlada. Kako je ranije najavljeno, prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na svečanosti će se obratiti i predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović.

VUČIĆ U PANČEVU: Mnogo sam srećan i ponosan što ovu fabriku otvaramo u našoj Srbiji, u našem Banatu! Čestitam ...

Kurir - 12.06.2019

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas u Pančevu svečanom otvaranju fabrike kompanije "ZF" u okviru E-Mobility divizije. Svečano otvaranje fabrike počelo je u 11 časova u ulici Sedma nova 7, Severna poslovna zona.

Otvaranje fabrike ZF u Pančevu

RTV - 12.06.2019

Fabrika "ZF Friedrichshafen AG" za proizvodnju autodelova biće svečano otvorena u Pančevu, najavila je Pokrajinska vlada. Kako je ranije najavljeno, prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na svečanosti će se obratiti i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.