TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BOJSI IZ "MUĆKI" STIGAO NA "MARAKANU"! Pekam navija za Zvezdu!

Informer - 03.02.2020

Glumac koji se proslavio ulogom prodavca automobila Bojsija, u seriji "Mućke", Džon Čalis je u Beogradu. Posetu našem glavnom gradu iskoristio je da obiđe i stadion "Rajko Mitić" Bojsi je obišao stadion, bio je u trofejnoj sali. A nije krio oduševljenje što je tu.

Bojsi i policajac

Politika - 03.02.2020

Nisu svi koji su poželeli da se fotografišu sa legendarnim Bojsijem za vreme njegovog boravka u Beogradu u tome i uspeli. Ali to je pošlo za rukom policajcu Bojanu Stojkoviću koji radi na poslovima obezbeđenja u Policijskoj stanici Stari grad.

OVO je rečenica zbog koje se glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi, stidi decenijama!

Srbija Danas - 02.02.2020

Malo fanova u Srbiji, čak i onih najposvećenijih, zna da je Džon Čalis, nezaboravni Bojsi iz "Mućki" trebalo da nastupi u "Magical Mystery Tour", filmu koji su Bitlsi snimili o svojoj muzici. Glumac je ispričao sve o svom velikom razočaranju. – To je bilo davno, krajem 1960-ih.

Bojsija iz Mućki zaustavio je srpski policajac: Odmah je morao da se povinuje zahtevu organa reda

Telegraf - 02.02.2020

"Ne možeš da parkiraš ovde, Bojsi, ali mogu li da dobijem selfi? S tim nema rasprave", ovako je engleski glumac Džon Čalis, popularni Bojsi iz legendarne serije "Mućke" opisao na tviteru susret sa srpskim policajcem.

SMEH SAM UKRAO LUDOJ ŽENI IZ PABA, SRPSKA ISTORIJA JE FASCINANTNA! Ekipa ESPRESA na RAKIJI sa BOJSIJEM iz MUĆKI

Espreso - 02.02.2020

Ja uvek moram da izgubim, ja sam gubitnik Engleski glumac Džon Čalis boravio je ovih dana u Beogradu gde je, kako nam je rekao, snimao svoj dokumentarac. Čuveni diler polovnih automobila iz londonskog Pekama, u kultnoj seriji " Mućke ", poznatiji kao Bojsi, ima nameru da u svom ...

"Nestašni" Bojsi ispunio želju srpskom policajcu!

Mondo - 02.02.2020

Evo šta je zabrljao glumac iz hit serije "Mućke"! Popularni Bojsi ili glumac Džon Čalis već neko vreme se nalazi u Beogradu gde radi na snimanju svog dokumentarca koji će govoriti o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku.

Popularni Bojsi "uhapšen" u Beogradu: Selfi ga je spasao FOTO

B92 - 02.02.2020

Glumac Džon Čalis, poznatiji po ulozi Bojsi u kultnoj seriji "Mućke", prošle nedelje bio je u Beogradu drugi put. Glumac je boravio u srpskoj prestonici zbog snimanja dokumentaranog filma "Bojsi u Beogradu", o fenomenu britanske serije.

ČUVENOG BOJSIJA JE U BEOGRADU ZAUSTAVIO POLICAJAC: Nije mu dao da se parkira, ALI JE IMAO 1 MOLBU (FOTO)

Espreso - 02.02.2020

- Bojsi, ne možeš ovde da parkiraš, ali mogu li dobiti selfi? Ne može se sa time raspravljati Popularni Bojsi , preprodavac automobila iz kultne serije Mućke, prošle nedelje bio je u svojoj drugoj poseti Beogradu.

KAKO JE BOJSI UPOZNAO SRPSKU POLICIJU "Ne, ne možete da parkirate ovde, ali SELFI MOŽE"

Blic - 02.02.2020

Poznati glumac popularne serije "Mućke" Džon Čejlis svoju posetu našem glavnom gradu ovekovečio je fotografijom sa policajcem, koju je podelio na Tviteru uz šaljivi komentar. "Ne možete parkirati ovde, Bojsi, ali da li možemo da se slikamo?" napisao je Čejlis koga po dugačkom ...

BOJSIJA PRIVELA BG POLICIJA! Legendarni glumac iz Mućki napravio GREŠKU, a potez policajca Bojana oduševio sve FOTO

Kurir - 02.02.2020

Čuveni Džon Čalis, zvezda serije "Mućke" doputovao je u Beograd, a proteklih dana se družio sa svojim fanovima i potpisivao knjige. Čuveni Bojsi nije krio oduševljenje srpskom prestonicom, pa je koristio svaki slobodan trenutak za šetnju i upoznavanje Beograda.

Bojsi „uhapšen“ u Beogradu, pušten uz selfi

RTS - 02.02.2020

Kao Bojsi se nije mnogo slagao sa policajcima, ali je njegov odnos sa „plavcima“ u stvarnom životu ipak ...

"BOJSI, NE MOŽEŠ OVDE DA SE PARKIRAŠ!" Policajac u centru Beograda zaustavio legendu iz "Mućki", a onda mu je tražio ...

Pink - 02.02.2020

Policajac nije mogao da ga ne primeti na ulici. Zvezda nezaboravne serije "Mućke" Džon Čalis (77), čuveni preprodavac automobila Bojsi, završio je u petak u srpskoj prestonici snimanje dokumentarnog filma "Bojsi u Beogradu", o fenomenu ovog britanskog sitkoma u našoj zemlji, ali ...

OVDE NEMA PARKIRANJA, ALI MOŽE SELFI! Bojsi iz Mućki objavio fotografiju sa srpskim policajcem u centru Beograda! ...

Informer - 02.02.2020

Engleski glumac, popularni Bojsi iz legendarne serije "Mućke", Džon Čalis, tokom boravka u Beogradu iskoristio je da se fotografiše sa jednim srpskim policajcem i to objavi na Tviteru uz šaljivu poruku... - Ne možeš da parkiraš ovde, Bojsi, ali mogu li da dobijem selfi? S tim ...

Bojsi oduševljen momcima iz serijala "Državni posao"! (VIDEO)

Mondo - 02.02.2020

Zvezda serije "Mućke", Torbica i Čvarkov na okupu! Glumac Džon Čalis u Srbiji snima dokumentarac "Biti Bojsi u Beogradu", a osim što se druži sa novinarima i degustira rakiju, snima sa našim TV zvezdama! "Bojsi" iz serije "Mućke" objavio je na svom Twitteru fotografiju sa ...

Bojsi će predstaviti bolju Srbiju: Džon Čalis završio snimanje dokumentarca u Beogradu

Novosti - 01.02.2020

Glumac Džon Čalis u petak završio snimanje dokumentarca "Bojsi u Beogradu". Oduševljen je srpskom istorijom i ljudima, kaže Lazar Vuković, na čiji poziv je glumac došao u srpsku prestonicu ZVEZDA nezaboravne serije "Mućke" Džon Čalis, čuveni preprodavac automobila Bojsi, završio ...

Bojsi iz serije „Mućke“ otkrio Srbima: Znam da je Đoković pustio Mareja da osvoji Vimbldon

Srbija24 - 01.02.2020

Glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz legendarne serije „Mućke“, veliki je zaljubljenik u sport. Čalis trenutno boravi u srpskoj prestonici gde snima dokumentarac „Biti Bojsi u Beogradu“. Tom prilikom osvrnuo se i na sportske teme.

SUSRET BOJSIJA SA BEOGRADSKOM POLICIJOM! Evo šta je junak "Mućki" učinio u srpskoj prestonici (FOTO)

Srbija Danas - 02.02.2020

Čuveni Džon Čalis, zvezda serije "Mućke" doputovao je u Beograd, a proteklih dana se družio sa svojim fanovima i potpisivao knjige. Čuveni Bojsi nije krio oduševljenje srpskom prestonicom, pa je koristio svaki slobodan trenutak za šetnju i upoznavanje Beograda.

Bojsi i beogradski policajac: Nema parkiranja, ali ima selfi

Novosti - 02.02.2020

Popularni Bojsi, preprodavac automobila iz kultne serije Mućke, prošle nedelje bio je u svojoj drugoj poseti Beogradu Popularni Bojsi, preprodavac automobila iz kultne serije Mućke, prošle nedelje bio je u svojoj drugoj poseti Beogradu.