TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mafijaški rasplet na Malti

DW - 02.12.2019

Na kraju je pritisak prevagnuo: premijer Malte Džozef Muskat najavio je ostavku za januar. A biznismen Jorgen Feneč, protiv koga je podigunta optužnica za ubistvo novinarke Dafne Karuana Galicija, optužuje vladu.

Kako je ubistvo novinarke dovelo do ostavke premijera Malte? Narod na nogama traži pravdu

Telegraf - 02.12.2019

Premijer Malte Džozef Muskat objavio je na nacionalnoj televiziji da će podneti ostavku u januaru , zbog krize koja je nastala nakon ubistva istraživačke novinarke Dafne Karuane Galicije. Muskat je izjavio da će pitati vladajuću Laburističku partiju da 12.

Premijer Malte podnosi ostavku zbog ubijene novinarke

B92 - 02.12.2019

Valeta -- Džozef Muskat izjavio je da će podneti ostavku u januaru posle pritisaka građana koji traže istinu oko ubistva istraživačke novinarke Dafne Karuane Galisije. U televizijskom obraćanju Muskat je rekao da je obavestio predsednika Malte da će dati ostavku sa mesta ...

Premijer Malte u januaru podnosi ostavku

Politika - 01.12.2019

VALETA - Premijer Malte Džozef Muskat izjavio je da će u januaru podneti ostavku posle pritiska građana koji zahtevaju istinu o ubistvu istraživačke novinarke Dafne Karuane Galicje. Muskat je, u televizijskom obraćanju, rekao da je predsednika obavestio da će 12.

Kako je pas Piter rasplamsao političku krizu na Malti

B92 - 01.12.2019

Nedelja puna hapšenja i ostavki, drame i besa kakvi na Malti nisu viđeni generacijama možda se ne bi ni desila da nije bilo oštrog njuha polcijskog psa Pitera. Španijel je 13. novembra, dok je "proveravao" putnike na letu iz Valete za Istambul kod jednog od njih nanjušio mnogo ...

Kako je jedan PAS pokrenuo lavinu koja je dovela do NAJVEĆE POLITIČKE DRAME NA MALTI

Blic - 01.12.2019

Nedelja hapšenja, ostavki i političke drame kakvu generacije Maltežana nisu videle, možda se ne bi desila da nije bilo policijskog psa po imenu Piter. Španijel oštrog njuha je 13. novembra proveravao putnike leta za Istanbul i policajcima je skrenuo pažnju na jednog čoveka.

Laburisti raspravljaju o budućnosti premijera Muskata

Tanjug - 01.12.2019

Laburisti raspravljaju o budućnosti premijera Muskata Poslanici iz vlađuće malteške Laburističke partije počeli su danas sastanak na kojem treba da odluče o budućnosti premijera Džozefa Muskata zbog političke krize koju je pokrenula istraga o naručenom ubistvu istraživačke ...

OVAKO JE PAS REŠIO MISTERIOZNO UBISTVO NOVINARKE ZBOG KOGA SE PREMIJERU DRMA FOTELJA! Španijel policiju doveo do ...

Informer - 01.12.2019

Nedelja puna hapšenja i ostavki, drame i besa kakvi na Malti nisu viđeni generacijama možda se ne bi ni desila da nije bilo oštrog njuha policijskog psa zvanog Piter Španijel je 13. novembra, dok je "proveravao" putnike na letu iz Valete za Istanbul kod jednog od njih nanjušio ...

KAKO JE JEDAN PAS NA MALTI POKRENUO LAVINU: Zemlju drma najveća kriza ikada, a sve je počelo kad je Piter nanjušio ...

Kurir - 01.12.2019

Španijel je 13. novembra, dok je "proveravao" putnike na letu iz Valete za Istanbul kod jednog od njih nanjušio mnogo novca i odmah alarmirao policajce. Carinici su u njegovom prtljagu pronašli 210.000 evra, pa je pozvana finansijska policija.

JEDAN PAS JE POKRENUO LAVINU HAPŠENJA: To je dovelo do najveće političke drame na Malti

Espreso - 01.12.2019

Španijel oštrog njuha je 13. novembra proveravao putnike leta za Istanbul i policajcima je skrenuo pažnju na jednog čoveka Nedelja hapšenja , ostavki i političke drame kakvu generacije Maltežana nisu videle, možda se ne bi desila da nije bilo policijskog psa po imenu Piter.

Kako je pas razotkrio biznismena zbog ubistva novinarke i rasplamsao političku krizu na Malti

Telegraf - 01.12.2019

Nedelja puna hapšenja i ostavki, drame i besa kakvi na Malti nisu viđeni generacijama možda se ne bi ni desila da nije bilo oštrog njuha policijskog psa zvanog Piter. Španijel je 13. novembra, dok je "proveravao" putnike na letu iz Valete za Istambul kod jednog od njih nanjušio ...

Pas Piter rasplamsao političku krizu na Malti

Vesti Online - 01.12.2019

Nedelja puna hapšenja i ostavki, drame i besa kakvi na Malti nisu viđeni generacijama možda se ne bi ni desila da nije bilo oštrog njuha policijskog psa zvanog Piter. Španijel je 13. novembra, dok je „proveravao“ putnike na letu iz Valete za Istambul kod jednog od njih nanjušio ...

ISTRAGA O UBISTVU NOVINARKE Premijer Malte dobio podršku vladajuće stranke

Blic - 01.12.2019

Poslanici iz vladajuće malteške Laburističke partije podržali su danas premijera Džozefa Muskata čija pozicija je uzdrmana usled političke krize koju je pokrenula istraga o ubistvu istraživačke novinarke Dafne Karuane Galicje.

Slučaj ubistva novinarke: Malteški premijer dobio podršku vladajuće stranke

B92 - 01.12.2019

Valeta -- Poslanici iz vladajuće malteške Laburističke partije podržali su premijera Džozefa Muskata, koji je pod pritiskom javnosti da podnese ostavku. Njegova pozicija je uzdrmana usled političke krize koju je pokrenula istraga o ubistvu istraživačke novinarek Dafne Karuane ...

Premijer Malte: U januaru podnosim ostavku

Tanjug - 01.12.2019

Premijer Malte: U januaru podnosim ostavku Premijer Malte Džozef Muskat izjavio je večeras da će u januaru podneti ostavku posle pritiska građana koji zahtevaju istinu o ubistvu istraživačke novinarke Dafne Karuane Galicje.

ODLAZI ZBOG PRITISKA JAVNOSTI Premijer Malte: U januaru podnosim ostavku

Blic - 01.12.2019

Premijer Malte Džozef Muskat izjavio je večeras da će u januaru podneti ostavku posle pritiska javnosti i građana koji zahtevaju istinu o ubistvu istraživačke novinarke Dafne Karuane Galicje . Muskat je, u televizijskom obraćanju, rekao da je predsednika obavestio da će 12.

Premijer podnosi ostavku

ALO - 01.12.2019

Malteški mediji su ranije javili su da bi Muskat mogao da ostane na funkciji do januara kada kongres stranke bira novog lidera Premijer Malte Džozef Muskat izjavio je večeras da će u januaru podneti ostavku posle pritiska građana koji zahtevaju istinu o ubistvu istraživačke ...

Premijer Malte odlazi zbog pritiska javnosti: "U januaru podnosim ostavku"

Telegraf - 02.12.2019

Premijer Malte Džozef Muskat izjavio je da će u januaru podneti ostavku posle pritiska javnosti i građana koji zahtevaju istinu o ubistvu istraživačke novinarke Dafne Karuane Galicje. Muskat je, u televizijskom obraćanju, rekao da je predsednika obavestio da će 12.

"U januaru podnosim ostavku": Premijer Malte odlazi zbog pritiska javnosti

Novosti - 02.12.2019

Džozef Muskat izjavio je da će u januaru podneti ostavku posle pritiska javnosti i građana koji zahtevaju istinu o ubistvu novinarke Premijer Malte Džozef Muskat izjavio je da će u januaru podneti ostavku posle pritiska javnosti i građana koji zahtevaju istinu o ubistvu ...

SLUČAJ BRUTALNOG UBISTVA NOVINARKE SA MALTE: Premijer dobio podršku vladajuće partije! (VIDEO)

Kurir - 02.12.2019

Njegova pozicija je uzdrmana usled političke krize koju je pokrenula istraga o ubistvu istraživačke novinarek Dafne Karuane Galicje. Laburisti su izrazili jednoglasnu podršku premijeru i odlukama koje će on doneti, prenosi AP.

Nakon misterioznog ubistva novinarke Dafne, premijer Malte daje ostavku u JANUARU! (VIDEO)

Srbija Danas - 02.12.2019

Premijer Malte Džozef Muskat izjavio je da će u januaru podneti ostavku posle pritiska javnosti i građana koji zahtevaju istinu o ubistvu istraživačke novinarke Dafne Karuane Galicje. Muskat je, u televizijskom obraćanju, rekao da je predsednika obavestio da će 12.

"Mafija, mafija", "ubice, ubice": Ubistvo novinarke "probudilo" Maltu

B92 - 02.12.2019

Valeta -- Na kraju je pritisak prevagnuo: premijer Malte Džozef Muskat najavio je ostavku za januar. Biznismen Jorgen Feneč, protiv koga je podigunta optužnica za ubistvo novinarke Dafne Karuana Galicija, optužuje vladu, piše Dojče vele.

UBISTVO NOVINARKE PROBUDILO I UJEDINILO MALTU! Besni građani danima skandiraju na ulicama: Mafija, mafija, ubice, ...

Kurir - 03.12.2019

"Mafija, mafija" i "ubice, ubice" danima skandiraju besni građani na Malti. I u nedelju su hiljade njih ponovo izašli na ulice prestonice Lavalete. Radi se o ubistvu Dafne Karuane Galicije koje se desilo pre dve godine, ubistvu novinarke koja je otkrilla korupciju vlade.