TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kon: Nije se očekivao ovakav potencijal virusa tokom leta

RTV - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ovakav potencijal preko leta. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon.

Kon: Nije se očekivao ovakav potencijal virusa preko leta

Tanjug - 30.06.2020

Kon: Nije se očekivao ovakav potencijal virusa preko leta Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ovakav potencijal preko leta. BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ...

Kon: Nismo očekivali da će virus pokazati ovakav potencijal preko leta

N1 - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon je izjavio za N1 da se nije očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal preko leta. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon.

Kon: Trenutni scenario nije najgori koji je mogao da se desi

N1 - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon je izjavio za N1 da se nije očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal preko ...

Kon: Nije se očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal tokom leta

Danas - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će korona virus pokazati „ovakav potencijal“ preko leta. „Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo“, rekao je Kon za N1.

Kon: Nije se očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal tokom leta

Novi Magazin - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će koronavirus pokazati "ovakav potencijal" preko leta. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon za N1.

Kon: Nisam ovo očekivao, o situaciji u Beogradu još ne smem da govorim

B92 - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će koronavirus pokazati "ovakav potencijal" preko leta. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon za N1.

Kon: Nije se očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal tokom…

Politika - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će koronavirus pokazati „ovakav potencijal” preko leta. „Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo”, rekao je Kon za N1.

DOKTOR KON ZAGRMEO, OVO JE REKAO O NOVOM TALASU KORONE: Makar se primenjivale sankcije, ovo mora da se desi!

Espreso - 30.06.2020

Dodao je da u Srbiji "iskaču utakmice" koje ipak nisu dale, kako je kazao, toliko posledica kao što se moglo očekivati Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će korona virus pokazati "ovakav potencijal" preko leta.

Kon: Nisam ovo očekivao, o situaciji u Beogradu ne smem da govorim

Vesti Online - 30.06.2020

– Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo – rekao je Kon za N1. Dodao je da u Srbiji „iskaču utakmice“ koje ipak nisu dale, kako je kazao, toliko posledica kao što se moglo očekivati.

Kon ovo NIJE očekivao

BizLife - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će korona virus pokazati “ovakav potencijal” preko leta. “Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo”, rekao je Kon za N1.

KON VIDNO ZABRINUT: Nisam ovo očekivao, o situaciji u Beogradu ne smem da govorim

Srbija Danas - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će koronavirus pokazati "ovakav potencijal" preko leta. - Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je Kon.

KON O OBAVEZNOM KORIŠĆENJU MASKI: Mere su neophodne, biće SANKCIONISANJA ukoliko bude potrebno!

Republika - 30.06.2020

- Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je Kon. On je dodao da kod nas "iskaču utakmice" koje ipak nisu dale, kako kaže, toliko posledica kao što se moglo očekivati.

Moglo je i gore da bude: Utakmice ipak nisu napravile potpunu katastrofu

Mondo - 30.06.2020

Dr Predrag Kon smatra da je olakšavajuća okolnost što se ovaj drugi pik epidemije korona virusa dogodio preko leta, jer se bar nije "sudario" sa sezonskim gripom. "Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila.

Dr Kon: Nije se očekivao ovakav potencijal virusa preko leta

Pink - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će novi koronavirus pokazati ovakav potencijal preko leta. - Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je dr Kon .

VIRUS SE POJAVIO NAGLO, NIKO OVO NIJE OČEKIVAO! Kon: Važno je da se mere uspostave, MAKAR SE PRIMENJIVALE SANKCIJE!

Informer - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ovakav potencijal preko leta. - Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je Kon.

Dr Kon: "Na maksimumu smo drugog "pika", vazno je da se mere poštuju"

Novosti - 30.06.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će korona virus pokazati "ovakav potencijal" preko leta Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se nije očekivalo da će korona virus pokazati "ovakav potencijal" preko leta.

Kon: Iskaču nam utakmice bez velikih posledica, nisam očekivao ovakav potencijal virusa tokom leta

Telegraf - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će novi korona virus pokazati ovakav potencijal preko leta. - Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo - rekao je sinoć Kon.

TRENUTNI SCENARIO NIJE NAJGORI KOJI JE MOGAO DA SE DESI Kon: Nisam ovo očekivao, o situaciji u BG ne smem da govorim

Kurir - 01.07.2020

"Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je sinoć Kon. On je dodao da kod nas "iskaču utakmice" koje ipak nisu dale, kako kaže, toliko posledica kao što se moglo očekivati.

Kon: Nisam ovo očekivao

6yka - 01.07.2020

"Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su se popuštane mere to se naglo pojavilo", rekao je Kon za N1. Dodao je da u Srbiji "iskaču utakmice" koje ipak nisu dale, kako je kazao, toliko posljedica kao što se moglo očekivati.

Epidemiolog Predrag Kon: Nisam ovo očekivao, o situaciji u Beogradu ne smem da govorim

Srbija24 - 01.07.2020

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se nije očekivalo da će virus pokazati ovakav potencijal i snagu preko leta na ovim visokim temperaturama. „Ta neočekivanost nije se samo kod nas dogodila. Svuda gde su popuštane mere to se naglo pojavilo“, rekao je sinoć Predrag Kon.

Dr Kon: Beograd je NAJKRITIČNIJI, sledeći je za uvođenje vanredne situacije

Mondo - 30.06.2020

Član kriznog štaba kaže da je pred nama dug period borbe. "Mi iz medicinskog dela imamo zadatak da sagledamo situaciju u glavnom gradu i da predložimo kada bi tu moralo da se proglasi vanredna situacija. Beograd je zbog broja stanovnika najkritičniji, a ne smemo dopustiti da nam ...

Kon kaže da će tačne podatke dati vlast, Brnabić se drži "banalnih" objašnjenja

N1 - 29.06.2020

Dok broj žrtava kovida-19 raste, ne stišava se ni polemika o neslaganju broja umrlih i zaraženih u bazi podataka, i u delu gde se o tome obaveštava javnost. Osim polemike koju je otvorio izveštaj BIRN-a, otvoreno je i pitanje - kako je moguće da samo dan posle izbora, broj ...

Doktor Predrag Kon odbrusio profesoru Zoranu Radovanoviću: „Šta vi u stvari hoćete?“

Srbija24 - 29.06.2020

Atmosfera se zagrejala u studiju tokom sinoćne emisije „Utisak nedelje“, u kojoj je gost bio i dr Srđa Janković, kao i dr Kon, član Kriznog štaba. Profesor Radovanović još ranije naglasio da ne veruje Kriznom štabu, a sada je to obrazložio.