TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vukosavljević i Diakofotakis o saradnji Srbije i Grčke

RTV - 07.11.2019

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Grčke Jorgosom Diakofotakisom o jačanju odnosa i unapređenju saradnje dveju zemalja u oblasti kulture, saopštili su iz Ministarstva.

Dačić i Diakofotakis: Visok nivo saradnje dve zemlje

Tanjug - 07.11.2019

Dačić i Diakofotakis: Visok nivo saradnje dve zemlje Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u kurtoaznu posetu novoimenovanog ambasadora Republike Grčke Jorgosa Diakofotakisa.

Vukosavljević sa grčkim ambasador o saradnji u oblasti kulture

RTS - 07.11.2019

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Republike Grčke Jorgosom Diakofotakisom o jačanju odnosa i unapređenju saradnje dveju zemalja u oblasti ...

Udovičić i ambasador Grčke Diakofotakis o saradnji

Tanjug - 07.11.2019

Udovičić i ambasador Grčke Diakofotakis o saradnji Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se danas sa ambasadorom Grčke Jorgosom Diakofotakisom, sa kojim je razgovarao o daljem razvoju bilateralnih odnosa između dve zemlje.

Vukosavljević i Diakofotakis o saradnji Srbije i Grčke

Tanjug - 07.11.2019

Vukosavljević i Diakofotakis o saradnji Srbije i Grčke Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Grčke Jorgosom Diakofotakisom o jačanju odnosa i unapređenju saradnje dveju zemalja u oblasti kulture, saopštili su iz ...