TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dodik o zvižducima u Sarajevu: Čuo sam aplauz "kosovskoj delegaciji" i zvižduke Srbiji

Vesti Online - 11.02.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Beču da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u Sarajevu, ali da nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za nezadovoljstvo i zviždanje tokom ...

NA KULTNOM STADIONU IZVIŽDALI DODIKA: A zbog jedne rečenice na kraju je dobio aplauz!

Espreso - 11.02.2019

EJOF je najveći sportski olimpijski festival za mlade sportiste između 14 i 18 godina U nedelju uveče na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu , svečano je otvoren zimski Evropski omladinski festival (EJOF).

Ovacije, ali i zvižduci

DW - 11.02.2019

35. godina nakon Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, u ovom gradu je ponovo zapaljen olimpijski plamen. Na svečanom otvaranju Evropskog olimpijskog festivala mladih, mogli su se čuti i aplauzi i zvižduci. Sve je u nedelju (10.2.

UPALJENA BAKLJA ZA EVROPSKI OMLADINSKI OLIMPIJSKI FESTIVAL: Dodik na otvaranju dočekan zvižducima, ispraćen ...

Kurir - 11.02.2019

Dodik, gradonačelnici Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i Sarajeva Abdulah Skaka i predsednik Evropskog olimpijskog komiteta Janez Kocijaničić večeras su u Sarajevu zvanično otvorili Evropski omladinski olimpijski festival - EJOF 2019.

"NEDOPUSTIVO, ALI OČEKIVANO" Vlaisavljević: Zvižduci Dodiku su izliv NACIONALIZMA I VELIKA BRUKA Sarajeva

Blic - 11.02.2019

Sociolog Sanja Vlaisavljević kazala je da zvižduci sa tribina stadiona “Asim Ferhatović Hase” za vreme govora predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika tokom svečane ceremonije otvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala – EJOF 2019.

VELIČANSTVENA NOĆ U SARAJEVU: Svečanom ceremonijom označen početak 19. Evropskog olimpijskog festivala mladih

Kurir - 11.02.2019

Svečanom ceremonijom na stadionu Asim Ferhatović Hase, poznatijem kao Koševo, sinoć je u Sarajevu otvoren XIV po redu zimski Evropski olimpijski festival mladih (EYOF). Na istom mestu olimpijski plamen je goreo i pre 35 godina kada su 1984.

DODIK O ZVIŽDUCIMA U SARAJEVU: Čuo sam aplauz "kosovskoj delegaciji" i zvižduke Srbiji (VIDEO)

Kurir - 12.02.2019

On je rekao da su u pitanju dobro poznati lokalni animoziteti. "Bilo je mnogo aplauza i mnogo zviždanja. Јa sam primetio aplauz upućen "kosovskoj delegaciji" i zvižduk upućen Srbiji" rekao je Dodik. On je rekao da je EЈOF zajednička manifestacija i izrazio želju da Festival ...

SRAMOTNO PONAŠANjE NA STADIONU: Sarajevo zviždalo, pa aplaudiralo Dodiku!

Novosti - 11.02.2019

Reakcije okupljenih na stadionu "Asim Ferhatović" na otvaranju Evropskog omladinskog festivala. Pozdravljen kada je rekao: Došli ste u zemlju različitosti i dobrih domaćina PONAŠANjE na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu, gde su zviždali predsedavajućem PBiH Miloradu ...

Sarajevo: Zvižduci za političare na otvaranju Evropskog olimpijskog festivala mladih

Danas - 11.02.2019

U Sarajevu je 35 godina nakon Zimskih olimpijskih igara ponovo zapaljen olimpijski plamen. Na svečanom otvaranju Evropskog olimpijskog festivala mladih, mogli su se čuti i aplauzi i zvižduci. Sve je u nedelju (10.2.

U Sarajevu svečano otvoren 14. EYOF

RTV - 10.02.2019

Na olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", u Sarajevu, nekadašnjem Koševu, večeras je svečano otvoren 14. Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF), koji će trajati do 16. februara. Ceremonija otvaranja počela je ulaskom "Vučka" na stadion, simbola Zimskih olimpijskih ...

U Sarajevu otvoren 14. Evropski omladinski olimpijski festival

Novi Magazin - 10.02.2019

Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF) otvoren je večeras na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu, a ceremonija je počela ulaskom Vučka - maskote Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine, koji je po navodima sarajevskih medija dočekan ovacijama.

Bilićev magnetofon i kauč za 'prikunjati'

Al Jazeera - 10.02.2019

Nakon što je Sarajevo 1978. izabrano za domaćina ZOI '84, mediji su počeli tražiti odgovor na pitanje – kako se pripremiti i kako ga pratiti. Sarajevo je ponovo domaćin olimpijskom plamenu, zahvaljujući Evropskom olimpijskom festivalu mladih EYOF IOC Prekinuti redovan program u ...

SARAJEVO U CENTRU PAŽNJU Večeras svečana ceremonija otvaranja 14. EJOF-a

Blic - 10.02.2019

U Sarajevu i Istočnom Sarajevu večeras će svečano biti otvoren Zimski EJOF, 14. po redu, na kojem učestvuje i tim Srbije. Svečana ceremonija otvaranja počeće u 19 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase", nekadašnjem Koševu.

Otvoren EYOF, najveći sportski događaj u BiH nakon ZOI '84

Al Jazeera - 10.02.2019

Sportisti iz 46 evropskih zemalja, njih 1.500, u narednih sedam dana borit će se za medalje u osam sportova. Slato: Olimpijski duh opet u BiH Evropski omladinski zimski festival (EYOF 2019) - najveći sportski događaj u Bosni i Hercegovini od 14. zimskih olimpijskih igara 1984.

Zoja Grbović nosila zastavu Srbije na otvaranju zimskog Evropskog olimpijskog festivala mladih u Sarajevu /FOTO/

Blic - 11.02.2019

Svečanom ceremonijom na stadionu Asim Ferhatović Hase, poznatijem kao Koševo, sinoć je u Sarajevu otvoren XIV po redu zimski Evropski olimpijski festival mladih (EJOF). Na istom mestu olimpijski plamen je goreo i pre 35 godina kada su 1984.

Dodik: Čuo sam aplauz Kosovu i zvižduke Srbiji

B92 - 12.02.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u Sarajevu. Međutim, on je naveo da niej rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za nezadovoljstvo i zviždanje tokom ...

Bošnjaci pokazali pravo lice! Dodiku zviždali svaki put kad je pomenuo RS: Bruka BiH pred celom Evropom (VIDEO)

Srbija Danas - 11.02.2019

Milorad Dodik je dočekan zvižducima okupljenih kad je izašao za govornicu. Dok je čitao govor zvižduci su utihnuli, a dobio je aplauz na rečenicu da su učesnici igara došli u zemlju različitosti i zemlju dobrih domaćina, a koji će im pokazati gostoprimstvo.

U SARAJEVU PONOVO GORI OLIMPIJSKI PLAMEN: Svečano otvoren 14. EYOF

Blic - 10.02.2019

Na olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, nekadašnjem “Koševu”, večeras je svečano otvoren 14. Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF), koji će trajati do 16. februara. Ceremonija otvaranja počela je ulaskom “Vučka” na stadion, simbola Zimskih olimpijskih ...

U Sarajevu otvoren 14. Evropski omladinski olimpijski festival

Politika - 10.02.2019

SARAJEVO - Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF) otvoren je na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, a ceremonija je počela ulaskom Vučka - maskote Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984.

Srpski predstavnici spremni 14. "EYOF" u Sarajevu

B92 - 10.02.2019

U Sarajevu i Istočnom Sarajevu u nedelju uveče će svečano biti otvoren Zimski EYOF, 14. po redu, na kojem učestvuje i tim Srbije. Svečana ceremonija otvaranja počeće u 19 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase", nekadašnjem Koševu.

U Sarajevu otvoren 14. Evropski omladinski olimpijski festival

B92 - 10.02.2019

Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF) otvoren je na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu. Ceremonija je počela ulaskom Vučka - maskote Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine, koji je po navodima sarajevskih medija dočekan ovacijama.