TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

POLICIJA NA TERENU U Zenici pronađeno još jedno beživotno telo

Blic - 17.01.2020

Beživotno telo muške osobe pronađeno je danas u Zenici na lokalitetu preduzeća ŽGP Zenica. Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona danas oko 13.20 sati zaprimili su dojavu od direktora firme ŽGP da je na njihovom lokalitetu uočeno telo.

U Zenici pronađena dva tijela

N1 - 17.01.2020

Radnici firme ŽGP u Zenici pronašli su danas u kamenolomu, na području Crkvice, tijelo muškarca, čiji identitet još nije utvrđen, potvrđeno je za N1. Iz Dežurnog operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona kazali su kako je direktor ŽGP prijavio ...

Pronađen još jedan leš muškarca u Zenici

Avaz - 17.01.2020

U Zenici je danas pronađen još jedan leš muškarca, i to na lokalitetu Kamenoloma, potvrđeno je za “Avaz” iz policije . Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru MUP-a ZDK, Policijskoj stanici Crkvice direktor firme ŽGP prijavio je da su pronašli leš.

Pronađen još jedan leš muškarca u Zenici

Vijesti.ba - 17.01.2020

U Zenici je danas pronađen još jedan leš muškarca, i to na lokalitetu Kamenoloma, potvrđeno je za “Avaz” iz policije. Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru MUP-a ZDK, Policijskoj stanici Crkvice direktor firme ŽGP prijavio je da su pronašli leš.