TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Preminula hrvatska književnica Dunja Hebrang

N1 - 22.04.2021

Hrvatska književnica Dunja Hebrang preminula je u utorak, 13. travnja u Zagrebu, a ispraćaj će biti u petak na zagrebačkom Krematoriju, doznaje se od obitelji. Dunja Hebrang rođena je u Otočcu 1943. godine, u obitelji Andrije i Olge (rođ. Strauss) Hebrang.

Umrla književnica Dunja Hebrang

Index.hr - 22.04.2021

HRVATSKA književnica Dunja Hebrang preminula je 13. travnja u Zagrebu, a ispraćaj će biti u petak na zagrebačkom Krematoriju, doznaje se od obitelji. Hebrang je rođena u Otočcu 1943. godine, u obitelji Andrije i Olge Hebrang.

TUGA U ZAGREBU: Preminula književnica Dunja Hebrang

Novosti - 22.04.2021

Hebrang je rođena u Otočcu 1943. godine, u porodici Andrije i Olge Hebrang. U Zagrebu je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu i završila postdiplomski studij na Ekonomskom fakultetu. Radila je u propagandi Radiotelevizije Zagreb, a jesme i eseje objavljivala je, među ...

Preminula hrvatska književnica Dunja Hebrang

Dnevnik.ba - 22.04.2021

Dunja Hebrang bitnim obilježjima suvremene civilizacije smatrala je moralnu i duhovnu destrukciju, estetsku i etičku opustošenost te neosjetljivost na humane potrebe, što pokazuju njezina djela "Utočišta", "Dnevni glasovi" i "Izvan kalendara".