TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NESREĆA KOD OVČAR BANJE: Struja udarila radnika železnice prilikom popravke kvara, zadobio teške telesne povrede

Kurir - 22.09.2021

Danas oko 14 časova i 25 minuta desila se nesreća u Ovčar Banji kod Čačka, u blizini železničke stanice , prilikom koje je teško povređen radnik železnice. Nesreća se desila prilikom otklanjanja kvara na kontaktnoj mreži, kada je došlo do strujnog udara.

STRUJNI UDAR UMALO KOBAN: Incident U Ovačar Banji, radnik Železnice popravljao kvar i završio u opekotinama!

Novosti - 22.09.2021

Oko 14,30 primećen je kvar na kontaktnoj mreži železnice. Poslat je radnik (52) da vidi o čemu se radi, i njega je, dok je pokušao da otkloni kvar, udarila struja. Zadobio je teške telesne povrede – opekotine donjih ekstremiteta i ukazana mu je ...

OTKLANJAO KVAR, PA DOŽIVEO STRUJNI UDAR: Radnik železnice zadobio TEŠKE POVREDE!

Republika - 22.09.2021

Danas oko 14.25 sati u Ovčar Banji u blizini železničke stanice došlo je do strujnog udara prilikom otklanjanja kvara na kontaktnoj mreži. Kako saznajemo, tom prilikom radnik železnice (52) zadobio je teške povrede u vidu opekotina donjih ...

KATASTROFA U OVČAR BANJI! Radnik železnice zadobio teške telesne POVREDE nakon STRUJNOG udara

Espreso - 22.09.2021

Nesreća se desila prilikom otklanjanja kvara na kontaktnoj mreži, kada je došlo do strujnog udara Danas oko 14 časova i 25 minuta desila se nesreća u Ovčar Banji kod Čačka, u blizini železničke stanice, prilikom koje je teško povređen radnik železnice.

UŽAS KOD OVČAR BANJE: Struja udarila radnika železnice, zadobio teške telesne povrede

Srbija Danas - 22.09.2021

Danas oko 14 časova i 25 minuta desila se nesreća u Ovčar Banji kod Čačka, u blizini železničke stanice, prilikom koje je teško povređen radnik železnice. Nesreća se desila prilikom otklanjanja kvara na kontaktnoj mreži, kada je došlo do strujnog udara.

UMALO TRAGEDIJA U OVČAR BANJI: Otklanjao kvar, doživeo strujni udar i spržio donje ekstremitete!

Pink - 22.09.2021

Danas oko 14:25 sati u Ovčar Banji u blizini železničke stanice, prilikom otklanjanja kvara na kontaktnoj mreži došlo je do strujnog udara. Tom prilikom radnik železnice star 52 godine zadobio je teške povrede u vidu opekotina donjih ekstremiteta. Autor: M.

OTKLANJAO KVAR NA MREŽI, A ONDA SE DOGODIO STRUJNI UDAR! Radnik železnice zadobio teške opekotine!

Informer - 22.09.2021

Danas oko 14:25 sati u Ovčar Banji u blizini železničke stanice, prilikom otklanjanja kvara na kontaktnoj mreži došlo je do strujnog udara. Tom prilikom radnik železnice star 52 godine zadobio je teške povrede u vidu opekotina donjih ...

UMALO TRAGEDIJA U OVČAR BANJI Otklanjao kvar, doživeo strujni udar i spržio donje ekstremitete

Blic - 22.09.2021

Danas oko 14.25 sati u Ovčar Banji u blizini železničke stanice, prilikom otklanjanja kvara na kontaktnoj mreži došlo je do strujnog udara. Tom prilikom radnik železnice star 52 godine zadobio je teške povrede u vidu opekotina donjih ekstremiteta.