TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mladić ostao bez svesti kad je udario grom: Roditelji mu spasli život

Telegraf - 30.06.2020

Mladić J.S. (25) bio je sa roditeljima na vikendici kod Busovače, u BiH, kada je u blizini udario grom , nakon čega je momak ostao bez svesti. Odmah su reagovali roditelji i zatrpali ga zemljom s ciljem izvlačenja elektriciteta, piše Radio Sarajevo.

BOSANAC OSTAO BEZ SVESTI KAD JE UDARIO GROM: Roditelji ga zatrpali zemljom i tako mu spasili život

Kurir - 29.06.2020

Dok je s roditeljima uživao na vikendici kod Busovače, u BiH, u blizini je udario grom nakon čega je ostao bez svesti. Odmah su reagovali roditelji i zatrpali ga zemljom s ciljem izvlačenja elektriciteta. Brzom intervencijom hitne pomoći prebačen je u bolnicu u Novoj Biloj, a ...

MLADIĆA UDARIO GROM, roditelji ga zatrpali zemljom i OŽIVELI GA!

Mondo - 29.06.2020

Dramatičan roštilj kod Busovače u Bosni i Hercegovini. Naime, dok je s roditeljima uživao na vikendici kod Busovače, u blizini je udario grom nakon čega je 25-godišnjak ostao bez sviesti. Odmah su reagovali roditelji te su ga zatrpali zemljom s ciljem izvlačenja elektriciteta.

VIKEND ZA ZABORAV Mladića u Busovači udario grom, pa ga roditelji ZATRPALI ZEMLJOM

Blic - 29.06.2020

J.S, 25-godišnji mladić, jučerašnju nedelju će pamtiti do kraja života i to po nimalo ugodnoj ...

Roštilj za zaborav: Mladić u Busovači preživio udar groma

Radio Sarajevo - 29.06.2020

Prevezen na KCUS / Roštilj za zaborav: Mladić u Busovači preživio udar groma 29. 06. 2020. u 18:56:00 Radiosarajevo.ba J. S. , 25-godišnji mladić, jučerašnju nedjelju će pamtiti do kraja života i to po nimalo ugodnoj situaciji.

Mladi Busovljak preživio udar groma, spasila ga reakcija roditelja

Dnevnik.ba - 29.06.2020

Josip je roštiljao sa svojim roditeljima, a odmor se zamalo pretvorio u tragediju. Dvadesetpetogodišnji Josip S. iz Busovače pamtit će nedjelju, 28. lipnja 2020., do kraja života. Naime, na vikendici u selu Buselji kod Busovače Josip je roštiljao sa svojim roditeljima, a odmor ...

Zalazak sunca u Busovači

Dnevnik.ba - 28.06.2020

Portal grad-busovaca.com objavio je fotografiju zalaska sunca u Kaćunima, naselju u Busovači. “Crveno nebo je spremno za krevet. Vatrena kočija žuri sa sunca, koje drži put do Mjeseca. Tako dan zatvara svoju sljedeću stranicu. Datum, događaji, lica se nose.