TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KOLIMA OD RUZVELTOVE DO TAKOVSKE Noćas se za saobraćaj otvara rekonstruisana deonica duga 950 metara

Blic - 08.11.2019

Od večeras u ponoć biće puštena u saobraćaj rekonstruisana deonica od Ruzveltove ulice do Starine Novaka, najavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović. Beograđani će tako sutra moći da se provozaju ulicama Kraljice Marije i 27.

LUKA PETROVIĆ Deonicu od Ruzveltove ulice do Starine Novaka večeras puštamo u saobraćaj

Kurir - 08.11.2019

Večeras, od ponoći puštamo u saobraćaj deonicu od Ruzveltove ulice do Starine Novaka, saopštio je Luka Petrović, sekretar za investicije. Na celom potezu, od Ruzveltove pa do Takovske ulice urađena je nova fekalna i kišna kanalizacija, postavljene nove vodovodne cevi, nova LED ...

ULICA KRALJICE MARIJE OD SUBOTE SE OTVARA ZA SAOBRAĆAJ: Rok za završetak radova od Bulevara despota Stefana do ...

Kurir - 08.11.2019

Ulica kraljice Marije konačno će u subotu biti otvorena za saobraćaj! Iako je deonica od Ruzveltove do Tadeuša Košćuška bila prva raskopana i trebalo je da radovi budu gotovi još u avgustu, ovaj potez će sa tri meseca zakašnjenja biti prohodan od subote. Deonica u Ulici 27.

Nedostaje završni kolovozni sloj, signalizacija, trotoari...

Politika - 07.11.2019

„Ulica kraljice Marije za saobraćaj će biti otvorena između 6. i 10. novembra.” Pre dve-tri nedelje to je bio poslednji zadati rok za otvaranje kolovoza na potezu od Ruzveltove do Starine Novaka. Slika sa terena poručuje – teško. Jedino uz povuci-potegni.

LEPE VESTI ZA BEOGRAĐANE: Ulica kraljice Marije se od subote OTVARA za saobraćaj

Srbija Danas - 08.11.2019

Iako je deonica od Ruzveltove do Tadeuša Košćuška bila prva raskopana i trebalo je da radovi budu gotovi još u avgustu, ovaj potez će sa tri meseca zakašnjenja biti prohodan od subote. Deonica u Ulici 27. marta završena je 16.

Od ponoći saobraćaj u Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka

Politika - 08.11.2019

Posle pet meseci radova i više probijenih rokova, od ponoći će konačno biti uspostavljen saobraća kroz Ulicu kraljice Marije na potezu od Ruzveltove do Starine Novaka, što u praksi znači da će vozilima moći da se ide sve do rasksrnice sa Takovskom.