TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ana Korać POSTALA PLAVUŠA: Ovakvu je niko nije video! (FOTO)

Puls online - 30.07.2021

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać napravila je promenu u svom izgledu, pa se pohvalila fanovima na Instagramu. Naime, ona je od brinete postala plavuša tako što je uradila pramenove u kosi. Inače, Ana dosad nije bila plava, pa je ova promena mnoge iznenadila.

Ana Korać je sada plavuša! Nakon brojnih operacija, promenila je I boju kose

Telegraf - 29.07.2021

Straleta i bivša rijaliti učesnica, Ana Korać , promenila je imidž i "prilagodila" ga letnjim trendovima. Naime, Ana više nije zanosna brineta, već plavuša. Koraćeva je izvukla plave pramenove , pa je njena kosa sada svetla, a Ana je iz tabora brineta prešla u tabor plavuša.

ANA KORAĆ POSTALA PLAVUŠA! Novom frizurom iznenadila sve, a onda zapucala pravo na još jednu KOREKCIJU! (FOTO)

Mondo - 29.07.2021

Ana Korać je rešila da promeni imidž. Odmah se pohvalila novom frizurom na Instagramu, a posle frizerskog salona otišla je i u kozmetički, na jednu korekciju. Ana je ispozirala s novim pramenovima i loknama, a čini se da joj se i te kako dopada kako izgleda kao plavuša, pa je ...

ANA KORAĆ POSTALA PLAVUŠA! Starleta odradila nos, usne, jagodice, podizala oči i ima SILIKONE, ali je ovakvu NIKO NIJE ...

Kurir - 29.07.2021

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać napravila je promenu u svom izgledu, pa se pohvalila fanovima na Instagramu. Naime, ona od brinete postala plavuša tako što je uradila pramenove u kosi. Inače, Ana dosad nije bila plava, pa je ova promena mnoge iznenadila.

ANU KORAĆ VIŠE NEĆE PREPOZNATI! VRHUNAC SVEGA ŠTO JE DO SADA RADILA: Ne prestaje da iznenađuje! (FOTO)

Espreso - 29.07.2021

Starleta odradila nos, usne, jagodice, podizala oči i ima SILIKONE, ali je ovakvu niko nije video. Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać napravila je promenu u svom izgledu, pa se pohvalila fanovima na Instagramu.

ANA KORAĆ POSTALA PLAVUŠA Nakon što je operisala nos, povećala usta, stavila silikone u grudi na red je došla nova ...

Blic - 29.07.2021

Ana Korać , starleta, napravila je promenu u svom izgledu, pa se pohvalila fanovima na Instagramu. Naime, ona je od brinete postala plavuša tako što je uradila pramenove u kosi. Inače, Ana do sada nije bila plava, pa je ova promena mnoge iznenadila.

(FOTO) ANA KORAĆ NASTAVILA SA PROMENOM LIČNOG OPISA! Nećete verovati šta je STARLETA sad uradila!

Republika - 29.07.2021

Tokom prethodnih godina starleta iz Ivanjice uradila je brojne korekcije na svom licu i telu kako bi dobila željeni rezultat. Promenila je grudi, jagodice, usne, radila korekciju oblika očiju, međutim, rešila je da se ne zaustavi tu.

ŠOK! ANA KORAĆ POSTALA PLAVUŠA! Bivša zadrugarka iznenadila sve svojom novom promenom, odmah se pohvalila na društvenim ...

Pink - 29.07.2021

Neočekivano! Medijska ličnost i bivša zadrugarka Ana Korać napravila je promenu u svom izgledu, pa se pohvalila fanovima na društvenoj mreži Instagram. Naime, Koraćeva je od brinete postala plavuša tako što je uradila pramenove u kosi.