TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Albanski parlament započeo proceduru o opozivu Mete

B92 - 13.06.2019

Albanski parlament počeo je raspravu o predlogu vladajuće stranke Socijalističke partije za izglasavanje nepoverenja predsedniku Iliru Meti, prenosi AP. To je predloženo nakon što je Meta poništio ukaz o održavanju lokalnih izbora 30. juna.

Albanski parlament započeo proceduru o opozivu Mete

Tanjug - 13.06.2019

Albanski parlament započeo proceduru o opozivu Mete Albanski parlament počeo je raspravu o predlogu vladajuće stranke Socijalističke partije za izglasavanje nepoverenja predsedniku Iliru Meti nakon što je poništio ukaz o održavanju lokalnih izbora 30. juna, prenosi AP.

Rama: Kad predsednik poludi, u ime naroda reaguje parlament

B92 - 13.06.2019

Tirana -- Albanski parlament danas raspravlja o zahtevu vladajuće stranke Socijalističke partije za impičment predsednika Iljira Mete. Albanski premijer i lider vladajuće Socijalističke partije Edi Rama poručio je da odluka predsednika o odlaganju lokalnih izbora u toj državi do ...

Rama: Kada predsednik poludi, u ime naroda reaguje parlament

Tanjug - 13.06.2019

Rama: Kada predsednik poludi, u ime naroda reaguje parlament Albanski parlament danas će na dnevnom redu imati zahtev vladajuće stranke Socijalističke partije za impičment predsednika Iljira Mete. TIRANA - Albanski parlament danas će na dnevnom redu imati zahtev vladajuće ...

POČEO KONAČNI OBRAČUN U ALBANIJI: Parlament raspravlja o opozivu predsednika Iljira Mete

Kurir - 13.06.2019

Očekuje se da će se glasanje o poverenju predsednika Albanije održati nakon pet sati rasprave. Albanski predsednik je otkazao lokalne izbore strahujući, kako je sam naveo, da će tenzije prerasti u građanski konflikt jer ih je opozicija bojkotovala preteći da će sprečiti glasanje.

ALB: Meta na konsultacije sa strankama o rešavanju krize

Tanjug - 12.06.2019

ALB: Meta na konsultacije sa strankama o rešavanju krize Albanski predsednik Ilir Meta počinje danas konsultacije s političkim strankama u Albaniji o rešavanju političke krize u zemlji i određivanju novog datuma za održavanje lokalnih izbora, prenosi portal a1on.

DAN ODLUKE ZA METU Rama odlučan da SMENI ŠEFA DRŽAVE: Kada predsednik poludi, u ime naroda reaguje parlament

Blic - 13.06.2019

Albanski parlament danas će na dnevnom redu imati zahtev vladajuće stranke Socijalističke partije za impičment predsednika Iljira Mete. Albanski premijer i lider vladajuće Socijalističke partije Edi Rama poručio je da odluka predsednika o odlaganju lokalnih izbora u toj državi ...

Rama: Kada predsednik poludi, u ime naroda reaguje parlament

RTS - 13.06.2019

Na dnevnom redu albanskog parlamenta je zahtev vladajuće stranke Socijalističke partije za impičment predsednika Iljira Mete. Albanski premijer i lider vladajuće Socijalističke partije Edi Rama poručio je da odluka predsednika o odlaganju lokalnih izbora u toj državi do sada ...

Albanski predsednik: Spreman sam da se povučem, ako je to izlaz iz krize u zemlji

B92 - 11.06.2019

Tirana -- Albanski predsednik Iljir Meta rekao je da ne razume zašto žele da ga razreše, ali kako je kazao, spreman je da se povuče ukoliko je to izlaz iz krize u zemlji. Prema njegovim rečima, odluku o odlaganju lokalnih izbora u Albanija zakazanih za 30.

"ALBANIJI PRETI OZBILJNA KRIZA" Centralna izborna komisija saopštila da će izbori IPAK BITI ODRŽANI

Blic - 11.06.2019

Albaniji preti ozbiljna kriza nakon protesta ujedinjene opozicije i neslaganja predsednika i premijera, Iljira Mete i Edija Rame o (ne) odlaganju izbora, pišu strani mediji. Nakon što je Meta poništio ukaz o održavanju lokalnih izbora zakazanih za 30.

Meta: Ako je moje povlačenje rešenje za krizu, povući ću se

Tanjug - 11.06.2019

Meta: Ako je moje povlačenje rešenje za krizu, povući ću se Albanski predsednik Ilir Meta rekao je da ne razume zašto žele da ga razreše, ali, kako je kazao, on je spreman da se povuče ukoliko je to izlaz iz krize u zemlji, prenosi a1on.

Rama: Kada predsjednik poludi, u ime naroda reaguje parlament

Al Jazeera - 13.06.2019

Na zahtjev stranke albanskog premijera, parlament raspravlja o impičmentu predsjednika države Ilira Mete, koji je odložio lokalne izbore. Rama tvrdi da je Meta izgubio pravo da ostane u kancelariji šefa albanske države EPA Albanski parlament počeo je raspravu o predlogu ...

Meta: Ako je moje povlačenje rešenje za krizu – povući ću se

Politika - 11.06.2019

TIRANA - Albanski predsednik Ilir Meta rekao je da ne razume zašto žele da ga razreše, ali, kako je kazao, on je spreman da se povuče ukoliko je to izlaz iz krize u zemlji, prenosi a1on. Prema njegovim rečima, odluku o odlaganju lokalnih izbora u Albanija zakazanih za 30.

Meta: Ako je moje povlačenje rešenje za krizu, POVUĆIĆU SE

Blic - 11.06.2019

Albanski predsednik Ilir Meta rekao je da ne razume zašto žele da ga razreše, ali, kako je kazao, on je spreman da se povuče ukoliko je to izlaz iz krize u zemlji, prenosi a1on. Prema njegovim rečima, odluku o odlaganju lokalnih izbora u Albanija zakazanih za 30.