TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Milica Todorović POZITIVNA NA VIRUS KORONA: U karantinu sa Slavicom Ćukteraš

Novosti - 01.07.2020

Pevačica počela da oseća prve simptome Pevačica Milica Todorović pozitivna je na virus korona. Poslednjih nekoliko dana Milica je provodila vreme u društvu Slavice Ćukteraš, za koju se danas potvrdilo da je takođe pozitivna na COVID-19. Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE .

Milica Todorović ima korona virus: U izolaciji je sa još jednom zaraženom pevačicom

Telegraf - 01.07.2020

Nakon objave da Slavica Ćukteraš ima korona virus , Telegraf.rs saznaje da je i Milica Todorović dobila pozitivan nalaz testa. Obzirom na to da se poslednjih dana družila sa Slavicom Ćukteraš, koja je saznala da je zaražena, Milica se testirala i rezultat je pokazao da je takođe ...

ZAJEDNO u izolaciji: I Milica Todorović ima korona virus! (VIDEO)

Mondo - 01.07.2020

Simptomi korona virusa joj nisu pravili probleme, ali je test pokazao da je pozitivna! Nakon što je Slavica Ćukteraš objavila da je pozitivna, njena drugarica Milica se testirala i takođe dobila pozitivan rezultat.

MILICA TODOROVIĆ POZITIVNA NA KORONA VIRUS! U izolaciji je sa Slavicom Ćukteraš, a evo kako se pevačica OSEĆA!

Kurir - 01.07.2020

Pevačica Milica Todorović se testirala na korona virus, stigli su joj rezultati, potvrđeno joj je da je pozitivna. "Uradila sam test kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno i test je pokazao da sam pozitivna.

MILICA TODOROVIĆ POZITIVNA NA KORONA VIRUS "Nisam osećala ništa i onda sam danas osetila prvi simptom..."

Blic - 01.07.2020

Poznata pevačica Milica Todorović potvrdila je za "Blic" da je pozitivna na korona virus, malo nakon što je objavljeno da je i njena drugarica i koleginica Slavica Ćukteraš ...

Srpska pjevačica pozitivna na koronavirus, u izolaciji je s kolegicom: "Počela sam osjećati simptome..."

Dnevnik.hr - 01.07.2020

Milica Todorović je za srpske medije potvrdila da se zarazila koronavirusom, a u izolaciji je s kolegicom i prijateljicom Slavicom Ćukteraš. Galerija + 3 Srpska pjevačica Milica Todorović potvrdila je za Blic da je pozitivna na koronavirus.

Milica Todorović POZITIVNA NA KORONU: Evo kada je osetila prve simptome!

Puls online - 01.07.2020

Pevačica Milica Todorović rekla je za "Blic" da je pozitivna na korona virus, nakon što je objavljeno da je i njena koleginica i drugarica Slavica Ćukteraš takođe zaražena! - Uradila sam test kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno, a test je pokazao ...

MILICA TODOROVIĆ IMA KORONA VIRUS! U karantinu sa Slavicom Ćukteraš!

Espreso - 01.07.2020

Todorovićeva je za medije potvrdila informaciju da je zaražena koronavirusom. Pevačica Milica Todorović pozitivna je na koronavirus, saznaju mdiji. Poslednjih nekoliko dana Milica je provodila vreme u društvu Slavice Ćukteraš, za koju se danas potvrdilo da je takođe pozitivna na ...

Milica Todorović POZITIVNA NA KORONAVIRUS: U karantinu zatvorena sa koleginicom - evo kakve SIMPTOME IMA!

Informer - 01.07.2020

Pridržavaće se svih propisa. Pevačica Milica Todorović pozitivna je na koronavirus. Poslednjih nekoliko dana Milica je provodila vreme u društvu Slavice Ćukteraš, za koju se danas potvrdilo da je takođe pozitivna na COVID-19.

MILICA TODOROVIĆ POZITIVNA NA KORONU! Odmah otišla u izolaciju sa ZARAŽENOM KOLEGINICOM, evo kako se oseća

Pink - 01.07.2020

Pevačica Slavica Ćukteraš potvrdila je da je pozitivna na koronavirus, a sada i njena koleginica i bliska prijateljica Milica Todorović takođe priznala da je zaražena. Milica se testirala istog dana kada i Slavica, sa kojom se sada zajedno nalazi u izolaciji.

Slavica Ćukteraš pozitivna na korona virus?! (VIDEO)

Mondo - 01.07.2020

Pevačica se ne oseća dobro, prima infuzije! Pevačica se nekoliko dana nije osećala dobro, te je rešila da se testira na ovaj virus. " Tačno je, Slavica je pozitivna na korona virus . Preuzela je sve potrebne mere, a trenutno svakodnevno prima infuzije, jer se ne oseća najbolje.

SLAVICA ĆUKTERAŠ POZITIVNA NA COVID-19: Danima se loše osećala, a onda je rešila da se TESTIRA!

Kurir - 01.07.2020

Pevačica Slavica Ćukteraš danima se nije osećala dobro, a onda je rešila da se testira na koronavirus . Prema pisanju domaćih medija, zaražena je Covid-19 i preduzela je sve potrebne mere. "Tačno je, Slavica je pozitivna na koronavirus.

Slavica Ćukteraš pozitivna na korona virus

Telegraf - 01.07.2020

P evačica Slavica Ćukteraš (35) ima korona virus , potvrdio je njen PR. Naime, nakon što se nekoliko dana nije osećala dobro rešila je da se testira na koronu, a test je pokazao pozitivan rezultat. - Tačno je, Slavica je pozitivna na koronavirus.

Slavica Ćukteraš se NE oseća DOBRO! Pevačica otkrila da je POZITIVNA!

Svet - 01.07.2020

Slavica Ćukteraš pozitivna je na koronavirus. Pevačica se nekoliko dana nije osećala dobro, pa je odlučila da se testira na covid-19 i test je pokazao pozitivan rezultat, za republika.rs je potvrdio pevačicin PR tim. „Tačno je, Slavica je pozitivna na koronavirus.

SLAVICA ĆUKTERAŠ POZITIVNA NA KORONAVIRUS! Čim je osetila simptome, otišla da se testira, EVO KAKVO JE NJENO TRENUTNO ...

Pink - 01.07.2020

Zabrinjavajuće? Pevačica Slavica Ćukteraš pozitivna je na virus COVID-19! Već nedeljama pripadnici estrade i drugih sfera javnog posla testirali su se na ovaj virus, a nalazi su bili pozitivni, pa je tako i u slučaju ove pevačice.

POZITIVNA NA KORONAVIRUS! Pevačicino stanje NIJE DOBRO - test potvrdio! Slavica Ćukteraš na INFUZIJI!

Informer - 01.07.2020

Preduzela mere odmah! Pevačica Slavica Ćukteraš pozitivna je na koronavirus! CECA PRVI PUT O SKANDALU KOJI JE IZAZVALA NJENA ŽURKA: Đokovića i mene LINČUJU ZBOG KORONE! Kao da smo je mi UVEZLI IZ KINE! Slavica se nekoliko dana nije osećala dobro, te je rešila da se testira na ...

POZITIVNA NA KORONAVIRUS! Nekoliko dana se nije osećala DOBRO, test porvdio! Slavica Ćukteraš na INFUZIJI

Informer - 01.07.2020

Preduzela mere Pevačica Slavica Ćukteraš pozitivna je na koronavirus! Slavica se nekoliko dana nije osećala dobro, te je rešila da se testira na COVID-19, a test je pokazao da je pevačica pozitivna. PR tim Ćukterašove potvrdio je ovu informaciju.

Slavica Ćukteraš pozitivna na koronu

Vesti Online - 01.07.2020

Vest da je pevačica uradila test, i da je isti pokazao da je pozitivna, potvrdila je njena PR služba. – Tačno je, Slavica je pozitivna na koronavirus. Preduzela je sve potrebne mere, a trenutno svakodnevno prima infuzije jer se ne oseća najbolje.

Slavica Ćukteraš pozitivna je na korona virus!

Puls online - 01.07.2020

Pevačica Slavica Ćukteraš pozitivna je na koronavirus, saznaje portal Alo.rs. Slavica se nekoliko dana nije osećala dobro, te je rešila da se testira na COVID-19, a test je pokazao da je pevačica pozitivna. - Tačno je, Slavica je pozitivna na koronavirus.

SLAVICA ĆUKTERAŠ NIKAKO NIJE DOBRO! Još jedna žrtva surovog koronavirusa!

Espreso - 01.07.2020

Oglasio se njen PR tim sa najnovijim informacijama o pevačici Pevačica Slavica Ćukteraš pozitivna je na koronavirus, saznaje portal Alo.rs. Slavica se nekoliko dana nije osećala dobro, te je rešila da se testira na COVID-19, a test je pokazao da je pevačica pozitivna.

Slavica Ćukteraš pozitivna na koronu: Pevačicino zdravstveno stanje nije dobro!

Republika - 01.07.2020

Slavica se nekoliko dana nije osećala dobro, te je rešila da se testira na COVID-19, a test je pokazao da je pevačica pozitivna. Kontaktirali smo PR tim Ćukterašove kako bismo potvrdili ovu informaciju - Tačno je, Slavica je pozitivna na koronavirus.

Slavica Ćukteraš POZITIVNA NA KORONA VIRUS: Pevačicino zdravstveno stanje NIJE DOBRO!

Srbija Danas - 01.07.2020

Pevačica Slavica Ćukteraš pozitivna je na korona virus! Slavica se nekoliko dana nije osećala dobro, te je rešila da se testira na Covid-19, a test je pokazao da je pevačica pozitivna. PR tim Ćukterašove je potvrdio ovu informaciju, kako prenosi "Alo".

Slavica Ćukteraš ima koronu: "Ne oseća se dobro i na infuzijama je"

Novosti - 01.07.2020

Nakon što se nekoliko dana nije osećala dobro rešila je da se testira na koronu, a test je pokazao pozitivan rezultat Pevačica Slavica Ćukteraš (35) ima korona virus, potvrdio je njen PR. Naime, nakon što se nekoliko dana nije osećala dobro rešila je da se testira na koronu, a ...

Milica Todorović pozitivna na koronavirus!

Republika - 01.07.2020

Pevačica Milica Todorović se testirala na korona virus, stigli su joj rezultati, potvrđeno joj je da je pozitivna. - Uradila sam test kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno i test je pokazao da sam pozitivna.

OTKRIVENO - MILICA TODOROVIĆ ZARAŽENA KORONAVIRUSOM: "Do juče sam bila dobro, a danas..."

Srbija Danas - 01.07.2020

Pevačica Milica Todorović se testirala na korona virus, stigli su joj rezultati, potvrđeno joj je da je pozitivna. - Uradila sam test kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno i test je pokazao da sam pozitivna.