TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Surova istina – zašto si singl na osnovu tvog horoskopskog znaka

Telegraf - 13.01.2018

Zvezde znaju zašto ste singl i ima veze sa vašim horoskopskim znakom Biti je stvar izbora, ali ponekad biti sam i maštati o zna da bude jako teško. Bivši partner odlučio je da raskine sa vama iz ovog ili onog razloga, ili ste možda baš vi bili ti koji su stavili tačku na romansu.

Četiri horoskopska znaka kojima će ovo biti najsrećnija godina u životu

BKTV - 13.01.2018

Horoskopski znaci otkrivaju mnoge tajne o nečijoj podsvesti i energetskim nivoima. Jedna od stvari koje nam mogu reći, jeste i to koliko će osoba biti srećna svake godine. Mislite li da je vaš znak među njima? BLIZANCI FOTO: Pixabay Ova godina je godina kada ćete konačno pronaći ...

HOROSKOP STARIH SLOVENSKIH PREDAKA: Saznajte KO STE i KAKVA STE OSOBA!

Espreso - 12.01.2018

Već vekovima ovaj horoskop istrajava i pomaže ljudima da bolje upoznaju sebe. Slovenski horoskop podeljen je na 10 dana i obeležen jednim cvetom Horoskop koji vam pomaže da bolje upoznate sebe foto: Pixabay 01.01.–10.01.

Saznajte da li imate promenljivi horoskopski znak i koje to 4 stvari ih čine boljima od svih ostalih

Telegraf - 12.01.2018

Da li pripadate ovoj retkoj astrološkoj grupi? Ako imate osećaj da se razlikujete od ljudi rođenih u drugim horoskopskim znakovima jer možete gotovo sa svakim dobro da se složite i uklopite u svaku sredinu - postoji razlog za to.