TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Paljenje kuće novinara: Šerif iz Grocke osuđen na zatvor

Nova - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen je danas u Drugom osnovnom sudu na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

OSUĐEN BIVŠI PREDSEDNIK OPŠTINE GROCKA! Simonović dobio više od 4 godine robije!

Mondo - 23.02.2021

Osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće novinara Milana Jovanovića. Simonović je osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

Simonović osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora

B92 - 23.02.2021

Bivši predsednik opštine Gorcka Dragoljub Simonović osuđen je na četiri godine i tri meseca zatvora. Simonović je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

Bivši predsednik opštine Grocka osuđen na 4 godine zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara

Telegraf - 23.02.2021

U Drugom osnovnom sudu u Beogradu danas je Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora, pišu Novosti . On je osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

Simonović osuđen na ČETIRI GODINE I TRI MESECA ROBIJE zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara

Blic - 23.02.2021

Dragoljub Simonović , bivši predsednik opštine Gorcka, osuđen je na četiri godine i tri meseca zatvora. Simonović je osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

SIMONOVIĆU ČETIRI GODINE I TRI MESECA ZATVORA: Izrečena presuda za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

Novosti - 23.02.2021

U DRUGOM osnovnom sudu u Beogradu danas je Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018.

DA LI JE KAZNA PRAVEDNA: Osuđen bivši predsednik opštine Grocka zbog podstrekivanja na paljenje kuće novinara

Republika - 23.02.2021

Simonović je osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine. Uskoro ...

Danas presuda Simonoviću za paljenje kuće novinara

Danas - 23.02.2021

Drugi osnovni sud u Beogradu danas će izreći prvostepenu presudu bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću, koji je optužen da je organizovao paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića.

Četiri godine zatvora zbog paljenja kuće novinara u Srbiji

R.S.Evropa - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Gorcka, osuđen je 23. februara na četiri godine i tri meseca zatvora zbog toga što je podstrekavao na paljenje kuće novinara Milana Jovanovića. Osnovni sud u Beogradu izrekao je Simonoviću prvostepenu presudu kao saučesniku u ...

UNS pozvao novinare da sutra dođu na izricanje presude za paljenje kuće kolege Milana Jovanovića

Danas - 22.02.2021

U Beogradu će sutra biti izrečena prvostepena presuda optuženima za paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića, najavilo je Udruženje novinara Srbije (UNS) o čemu se sudski postupak vodi od aprila 2019. godine.

OSUĐEN BIVŠI PREDSEDNIK OPŠTINE GROCKA: Simonoviću 4 godine i 3 meseca robije zbog podstrekavanja na paljenje kuće ...

Kurir - 23.02.2021

U Drugom osnovnom sudu u Beogradu danas je Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018. godine.

OSUĐEN BIVŠI PREDSEDNIK OPŠTINE GROCKA! Simonović dobio 4 godine robije

Espreso - 23.02.2021

Kaznu dobio zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića U Drugog osnovnom sudu u Beogradu danas je Dragoljub Simonović , bivši predsednik opštine Grocka, osuđen na četiri godine i tri meseca zatvora zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig ...

Simonoviću četiri godine i tri meseca zatvora: Izrečena presuda za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

Srbija Danas - 23.02.2021

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Gorcka, osuđen je na četiri godine i tri meseca zatvora. Simonović je osuđen zbog podstrekavanja na paljenje kuće Milana Jovanovića, novinara "Žig infa", u decembru 2018.