TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NEĆE DA JE LJUBAV BOLI? Ana Nikolić ZAPALILA Instagram fotkom u halterima i bujnim dekolteom - OTKRILA STIH NOVE PESME!

Informer - 10.12.2019

Svi su zatečeni i jedva čekaju nove pesme. Pevačica Ana Nikolić je već neko vreme u žiži javnosti zbog svog fizičkog izgleda. Prvo je bila na meti medija zbog viška kilograma koje je dobila u trudnoći a sada njeni pratioci i fanovi ne prestaju da komentarišu transofrmaciju koju ...

HALTERI, PERJE, DEKOLTE Evo kako će Ana Nikolić izgledati u novom spotu, slika ostavila sve bez teksta! KAKVA MAČKA

Blic - 10.12.2019

Ana Nikolić će uskoro objaviti novi album, koji će pratiti ekranizacije pesama na kojima je pevačica mesecima vredno radila. - Mala sladak život voli, neće da je ljubav boli - napisala je Nikolićeva stih jedne od novih numera, uz fotku sa snimanja spota.

HALTERI, PERJE I BUJNI DEKOLTE: Anu Nikolić u OVOM izdanju još NISTE videli! Gore društvene mreže (FOTO)

Srbija Danas - 10.12.2019

Popularna pevačica Ana Nikolić uskoro će objaviti novi album, koji će pratiti ekranizacije pesama na kojima je pevačica mesecima vredno radila. Ona je sada objavila fotografiju sa snimanja jednog od spotova na svom Instagram profilu.

Evo kako će Ana Nikolić izgledati u novom spotu (FOTO)

Vesti Online - 10.12.2019

– Mala sladak život voli, neće da je ljubav boli – napisala je Nikolićeva stih jedne od novih numera, uz fotku sa snimanja spota. Anu vidimo u halterima, dok je njen bujni dekolte u prvom planu, pa se komentari ispod ove njene objave samo nižu.