TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Otvoren prvi Starbaks u Srbiji

Novosti - 15.04.2019

Svetski lanac kafeterija Starbaks otvorio je danas svoj prvi kafe u Srbiji, u Tržnom centru Rajićeva u centru Beograda Svetski lanac kafeterija Starbaks otvorio je danas svoj prvi kafe u Srbiji, u Tržnom centru Rajićeva u centru Beograda.

Otvoren Starbaks u Beogradu

Danas - 15.04.2019

Kafeterija Starbaks otvorena je i u Srbiji, u Rajićeva tržnom centru u Beogradu. Kako se navodi u saopštenju, u prvoj srpskoj Starbucks kafeteriji svi ljubitelji kafe imaju priliku da testiraju širok asortiman raznih vrsta ovog napitka, dok će meni sadržavati sve prepoznatljive ...

Starbaks napokon otvorio svoja vrata za ljubitelje kafe u Srbiji

Srbija Danas - 15.04.2019

Na otvaranju se okupilo mnogo zvanica kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, uključujući i zamenika gradonačenika Gorana Vesića. U prvoj srpskoj Starbucks kafeteriji svi ljubitelji kafe imaju priliku da testiraju širok asortiman raznih vrsta ovog napitka, dok će meni sadržavati ...

Starbaks otvorio prvu kafeteriju u Beogradu

N1 - 15.04.2019

U tržnom centru Rajićeva u Beogradu svečano je otvorena kafeterija poznatog svetskog lanca Starbaks, koja će na 175 kvadrata i više od 140 mesta gostima nuditi sve prepoznatljive Starbaks napitke, saopštila je ta kompanija.

Vesić na otvaranju "Starbaksa": Ćirilićni natpis je moja inicijativa

Blic - 15.04.2019

U tržnom centru "Rajićeva", u samom centru Beograda, danas je otvorena prva od najavljenih deset radnji čuvene kafeterije "Starbaks", sa sve ćirilićnim natpisom na ulazu. Prigodnoj svečanosti prisustvovao je i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Otvoren prvi Starbaks u Srbiji

Tanjug - 15.04.2019

Otvoren prvi Starbaks u Srbiji Svetski lanac kafeterija Starbaks otvorio je danas svoj prvi kafe u Srbiji, u Tržnom centru Rajićeva u centru Beograda. BEOGRAD - Svetski lanac kafeterija Starbaks otvorio je danas svoj prvi kafe u Srbiji, u Tržnom centru Rajićeva u centru Beograda.

Evo koje su cene u Starbaksu i koja je kafa najskuplja! (VIDEO)

Telegraf - 15.04.2019

Pogledali smo cenovnike, pa vam prenosimo koliko ćete morati da se "otvorite" ako želite jednu kafu ili neki drugi napitak iz beogradskog Starbaksa u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, a posetioci ovog novootvorenog lokala moći će da uživaju u različitim cenama kofeinskih ...

Evo šta smo snimili na otvaranju Starbaksa u Beogradu (FOTO)

Telegraf - 16.04.2019

Kompanija Starbaks osnovana je 1971. u američkom gradu Sijetlu a sada ima više od 30.000 prodajnih mesta širom sveta Posle mnogo vremena, čekanju je došao kraj! svečano je otvorena u TC "Rajićeva" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

(FOTO) OVO JE CELA SRBIJA MESECIMA ČEKALA! Evo koliko će koštati kafa u "Starbaksu"!

Informer - 15.04.2019

Poznati američki lanac kompanija "Starbaks" danas je otvorio vrata svoje prve radnje u Beogradu, i to sa natpisom na ćirilici! Prvi kafe ovog američkog lanca otvoren je u Tržnom centru Rajićeva. Srbija je tako dobila renomirani svetski brend koji je hit u celoj Evropi.

(FOTO/VIDEO) "STARBAKS" OTVORIO PRVU RADNJU U SRBIJI! Zavirite u kafe koji je počeo sa radom u Tržnom centru ...

Informer - 15.04.2019

Čuvena kompanija danas je otvorila prvu od deset kafeterija u Beogradu, i to sa natpisom na ćirilici Poznati američki lanac kafeterija "Starbaks" otvorio je danas svoj prvi lokal u Srbiji, i to sa ćiriličnim natpisom.

(FOTO VEST) EKSKLUZIVNO! Ovako izgleda Starbaks šolja za Srbiju!

Informer - 15.04.2019

U Beogradu će sutra, 16. aprila, zvanično biti otvoren prvi Starbaks, a natpis čuvenog brenda biće ispisan i ćirilicom! Informer je uspeo da dođe do fotografija šolja koje će se koristiti u srpskom Starbaksu, a jasno je da na njima dominiraju etno motivi uz naziv čuvenog brenda.