TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VUJOVIĆ: Politika i program predsednika garant su jake Srbije

Novosti - 02.02.2023

- Po ko zna koji put opozicija je pokazala da je njen jedini program patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću. Današnje scene nasilja u skupštini su najbolji pokazatelj u kojoj meri je opoziciji stalo do Srbije, njenih građana, budućnosti Kosova i Metohije.

VUJOVIĆ: Politika i program predsednika Vučića garant su jake Srbije

Informer - 02.02.2023

Irena Vujović, član Predsedništva Srpske napredne stranke istakla je da je po ko zna koji put opozicija pokazala da je njen jedini program patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću - Današnje scene nasilja u skupštini su najbolji pokazatelj u kojoj meri je opoziciji stalo do ...

MINISTARKA VUJOVIĆ OGOLILA JEDINI PROGRAM OPOZICIJE: Patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću

ALO - 02.02.2023

- Po ko zna koji put opozicija je pokazala da je njen jedini program patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću - istakla je Vujović. - Današnje scene nasilja u skupštini su najbolji pokazatelj u kojoj meri je opoziciji stalo do Srbije, njenih građana, budućnosti Кosova i Metohije.

"VUČIĆEVA POLITIKA GARANT JAKE SRBIJE" Oglasila se Irena Vujović: Opozicija danas potvrdila koliko im je stalo do ...

Srbija Danas - 02.02.2023

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Irena Vujović, oglasila se povodom današnjeg incidenta u Skupštini Republike Srbije. - Po ko zna koji put opozicija je pokazala da je njen jedini program patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću.