TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Meksičkom političaru prišla je žena i zamolila ga za "selfi", a sekund kasnije začuo se pucanj i PAO JE MRTAV ...

Blic - 13.06.2018

Kad je Fernando Puron, meksički kandidat za Kongres, napustio izbornu debate u petak, zaustavila ga je jedna žena i zamolila za “selfi”. Dok su pozirali za fotografiju, jedan čovek je došao iza njih i pucao Puronu pravo u glavu.

STAO DA NAPRAVI SELFI, DOBIO METAK U GLAVU: Političar BRUTALNO LIKVIDIRAN posle TV debate! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kurir - 13.06.2018

Nakon predizbornog sučeljavanja uoči izbora, 43-godišnjem Fernandu Puronu, poznatom po borbi protiv organizovanog kriminala, ubica je prišao sa leđa i iz neposredne blizine pa ga upucao u glavu. Umro je na putu do bolnice, a za napadačem se još traga u gradu Piedras Negras.

POLITIČAR JE SLIKAO SELFI, A MUŠKARAC MU JE PRIŠAO SA LEĐA: Onda se odigrao ISTINSKI UŽAS! (VIDEO)

Espreso - 13.06.2018

Borio se protiv kartela Snimak ubistva foto: Youtube printscreen Fernando Puron, političar iz Meksika , ubijen je na brutalan način. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto! Upucan je dok je pozirao za selfi s jednim od svojih birača.

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Pravio selfi, pa dobio METAK u glavu: Bivši gradonačelnik BRUTALNO UBIJEN na ulici

Srbija Danas - 13.06.2018

Meksički političar ubijen je dok je pozirao za selfi sa jednim od svojih birača. Nakon predizbornog sučeljavanja uoči izbora, 43-godišnjem Fernandu Puronu, poznatom po borbi protiv organizovanog kriminala, ubica je prišao sa leđa i iz neposredne blizine pa ga upucao u glavu.