TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vesić iz Pekinga: "Važan sporazum za pomorce, brodovi će prolaziti slobodno"

Telegraf - 24.09.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, potpisao je danas u Pekingu bilateralni sporazum sa Ministarstvom saobraćaja Narodne Republike Kine o međusobnom priznavanju ovlašćenja pomoraca dve zemlje .

Vesić u Kini potpisao Sporazum o međusobom priznavanju ovlašćenja pomoraca (FOTO)

Pink - 24.09.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji boravi u dvodnevnoj poseti Kini, danas je u Pekingu sa kineskim kolegom, ministrom saobraćaja Li Sjaopengom potpisao Sporazum o međusobnom priznavanju ovlašćenja pomoraca dve zemlje.

Vesić potpisao u Kini sporazum o međusobom priznavanju ovlašćenja pomoraca

IndeksOnline - 24.09.2023

PEKING – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je danas u Pekingu bilateralni sporazum sa Ministarstvom saobraćaja Narodne Republike Kine o međusobnom priznavanju ovlašćenja pomoraca dve zemlje.

Vesić potpisao u Kini sporazum o međusobom priznavanju ovlašćenja pomoraca

Tanjug - 24.09.2023

PEKING - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je danas u Pekingu bilateralni sporazum sa Ministarstvom saobraćaja Narodne Republike Kine o međusobnom priznavanju ovlašćenja pomoraca dve zemlje.

Vesić u Kini potpisao sporazum o međusobom priznavanju ovlašćenja pomoraca

Euronews - 24.09.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je danas u Pekingu bilateralni sporazum sa Ministarstvom saobraćaja Narodne Republike Kine o međusobnom priznavanju ovlašćenja pomoraca dve zemlje.

Vesić potpisao u Kini sporazum o međusobom priznavanju ovlašćenja pomoraca

B92 - 24.09.2023

Ministar Goran Vesić potpisao je danas u Pekingu bilateralni sporazum sa Ministarstvom saobraćaja Kine o međusobnom priznavanju ovlašćenja pomoraca dve zemlje. "To znači da će naši pomorci moći u potpunosti slobodno sa našim diplomama i našim ovlašćenjima da rade na teritoriji ...

Vesić u Kini potpisao Sporazum o međusobom priznavanju ovlašćenja pomoraca

Informer - 24.09.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji boravi u dvodnevnoj poseti Kini, danas je u Pekingu sa kineskim kolegom, ministrom saobraćaja Li Sjaopengom potpisao Sporazum o međusobnom priznavanju ovlašćenja pomoraca dve zemlje Sporazum će omogućiti ...

Vesić u Kini potpisao Sporazum o međusobom priznavanju ovlašćenja pomoraca! (FOTO)

Republika - 24.09.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić , koji boravi u dvodnevnoj poseti Kini , danas je u Pekingu sa kineskim kolegom, ministrom saobraćaja Li Sjaopengom potpisao Sporazum o međusobnom priznavanju ovlašćenja pomoraca dve zemlje.