TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TREBA GA IPAK ZAOBIĆI U NEKIM SITUACIJAMA: Ne preterujte sa ispijanjem čaja, evo ZAŠTO!

Kurir - 08.11.2019

Svi znamo da svakodnevno konzumiranje čaja ima brojne zdravstvene prednosti, što su potvrdila i mnoga istraživanja. Čaj pomaže u sprečavanju šećerne bolesti, raka, srčanih oboljenja i demencije, a efikasan je i u borbi protiv viška kilograma.

Nije nimalo naivno: Previše konzumiranja čaja može da uzrokuje ovih 5 zdravstvenih tegoba!

Kurir - 06.11.2019

Svi znamo da svakodnevno konzumiranje čaja ima niz zdravstvenih prednosti, što su potvrdila i mnoga istraživanja. Čaj pomaže u sprečavanju šećerne bolesti, raka, srčanih oboljenja i demencije, a efikasan je i u borbi je borac protiv viška kilograma.

ISPIJANJE ČAJA NIJE UVEK ZDRAVO! Loše utiče na kosti i poništava dejstvo lekova u OVIM SLUČAJEVIMA

Espreso - 06.11.2019

Preterana konzumacija čaja može dovesti do pogoršanja zdravlja Nema ništa prijatnije od fine šoljice čaja u rana jesenja jutra ili nakon napornog radnog dana u ove hladne dane. Svakodnevno ispijanje čaja sa sobom nosi niz pozitivnih učinaka.

NIJE SVEJEDNO! Previše konzumiranja čaja može da uzrokuje ovih pet zdravstvenih tegoba!

Informer - 07.11.2019

Svi znamo da svakodnevno konzumiranje čaja ima niz zdravstvenih prednosti, što su potvrdila i mnoga istraživanja Čaj pomaže u sprečavanju šećerne bolesti, raka, srčanih oboljenja i demencije, a efikasan je i u borbi je borac protiv viška kilograma.

OZBILJAN RIZIK PO ZDRAVLJE: Pet zdravstvenih problema nastaju zbog preterane količine čaja

Dnevno - 07.11.2019

U nastavku pročitajte na šta treba posebno da obratite pažnju kada je konzumiranje čaja u pitanju. Svi znamo da svakodnevno konzumiranje čaja ima niz zdravstvenih prednosti, što su potvrdila i mnoga istraživanja.