TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ON SE IGRAO RUKOMETA: Tužna vest o smrti velikog Nikole Brace Pavlišina (VIDEO)

Novosti - 10.05.2021

Legendarni Nikola Braco Pavlišin, bivši rukometaš i jedan od najproduktivnijih banjalučkih trenera, preminuo je danas u Banjaluci u 77. godini. Pod njegovom palicom stasavale su generacije rukometaša i rukometašica, koji su proslavili grada na Vrbasu.

Preminuo trener koji je stvorio mnoge rukometne velemajstore

Nova - 10.05.2021

Nikola Braco Pavlišin, bivši rukometaš i jedan od najboljih trenera iz Banjaluke, preminuo je ovog ponedeljka u 77. godini. Pod njegovom trenerskom palicom su stasavale generacije rukometaša i rukometašica, koji su proslavili grad na Vrbasu.

"IGRALI SMO SE RUKOMETA": Preminuo legendarni rukometaš Nikola Braco Pavlišin!

Srbija Danas - 10.05.2021

Legendarni rukometaš Nikola Braco Pavlišin, jedan od najproduktivnijih banjalučkih trenera, preminuo je danas u Banjaluci u 77. godini. Pod njegovom palicom stasavale su generacije rukometaša i rukometašica, koji su proslavili grad na Vrbasu.

PREMINUO BRACO PAVLIŠIN: On se "igrao rukometa" i stvorio igračke legende Jugoslavije!

Espreso - 10.05.2021

Nikola Pavlišin je mnogo zadužio rukomet na ovim prostorima Legendarni Nikola Braco Pavlišin , bivši rukometaš i jedan od najproduktivnijih banjalučkih trenera, preminuo je danas u Banjaluci u 77. godini. Pod njegovom palicom stasavale su generacije rukometaša i rukometašica, ...

RUKOMET ZAVIJEN U CRNO: U Banjaluci preminuo trener koji je stvorio mnogo asova

Kurir - 10.05.2021

Nikola Braco Pavlišin, bivši rukometaš i jedan od najboljih trenera iz Banjaluke, preminuo je u 77. godini. Pod njegovom trenerskom palicom su stasavale generacije rukometaša i rukometašica, koji su proslavili grad na Vrbasu.