TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sudanska vojna vlast osujetila pokušaj državnog udara

Danas - 12.07.2019

ladajući sudanski vojni savet saopštio je da je osujetio pokušaj državnog udara, nekoliko dana pošto su vojska i prodemokratska koalicija postigli dogovor o formiranju zajedničke vlade koja će upravljati zemljom tokom tranzicionog perioda do održavanja izbora.

Sprečen pokušaj državnog udara u Sudanu

RTV - 12.07.2019

Vladajući Vojni savet Sudana saopštilo je da je sprečen pokušaj državnog udara u toj državi. Kako navodi AP, navodni incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što su se vojska i prodemokratska koalicija dogovorili o zajedničkom savetu koji će imati vlast u zemlji do ...

Vojni savet: Sprečen pokušaj državnog udara u Sudanu

Tanjug - 12.07.2019

Vojni savet: Sprečen pokušaj državnog udara u Sudanu Vladajući Vojni savet Sudana saopštilo je da je sprečen pokušaj državnog udara u toj državi. KARTUM - Vladajući Vojni savet Sudana saopštilo je da je sprečen pokušaj državnog udara u toj državi.

Sudanska vojna vlast osujetila pokušaj državnog udara

N1 - 12.07.2019

Vladajući sudanski vojni savet saopštio je da je osujetio pokušaj državnog udara, nekoliko dana pošto su vojska i prodemokratska koalicija postigli dogovor o formiranju zajedničke vlade koja će upravljati zemljom tokom tranzicionog perioda do održavanja izbora.

Vojni savet: Sprečen pokušaj državnog udara u Sudanu

B92 - 12.07.2019

Kartum -- Vladajući Vojni savet Sudana saopštilo je da je sprečen pokušaj državnog udara u toj državi. Kako je sinoć preneo AP, navodni incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što su se vojska i prodemokratska koalicija dogovorili o zajedničkom savetu koji će imati vlast u ...