TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oprez: Srbijom kruži nova SMS prevara

Vesti Online - 14.02.2018

Srbijom kruži nova SMS prevara, upozorava nevladina organizacija Zaštita potrošača. Tweet Naime, kako su upozorili na svojoj Fejsbuk stranici, ljudima širom Srbije stižu poruke u kojima pošiljalac traži od vas da uplatite 800 dinara navodnom taksisti.

Stiglo ZVANIČNO UPOZORENJE za građane Srbije: U toku je VELIKA sms prevara, ukoliko dobijete OVAKVU poruku, evo šta da ...

Srbija Danas - 14.02.2018

Nevladina organizacija "Zaštita potrošača" upozorila je građane na SMS prevaru, koja kruži Srbijom. Reč je o cirkularnoj poruci u kojoj se traži “prijateljska” uplata od 800 dinara navodnom taksisti. Uputstvo glasi da se novac uplati post-net uplatnicom.

Upozorenje - nova SMS prevara kruži Srbijom

B92 - 14.02.2018

Beograd -- Nevladina organizacija Zaštita potrošača upozorila je građane na SMS prevaru, koja kruži Srbijom. Reč je o cirkularnoj poruci u kojoj se traži “prijateljska” uplata od 800 dinara navodnom taksisti. Uputstvo glasi da se novac uplati Post net ...

NE NASEDAJTE NA OBMANU: Ovako izgleda SMS PORUKA, smišljena da PREVARI građane Srbije! (FOTO)

Dnevno - 14.02.2018

Srbijom ovih dana kruži jedna SMS poruka, a autori teksta masovno varaju zbunjene korisnike. Radi se o cirkularnoj poruci koja stiže do velikog broja korisnika mobilnih operatera. U njoj se od vlasnika telefona zahteva da uplati 800 dinara lažnom taksisti.